Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az úgy ok, hogy egy fiú azért jár veletek, mert olyanok vagytok, mint ő, csak lányban?
Figyelt kérdés
vagyis majdnem,de nagyon hasonlók vagytok2012. nov. 17. 22:25
1/6 anonim válasza:
talán azért van így, mert ez a normális?
2/6 A kérdező kommentje:
oké,csak kérdeztem,mert más arra esküszik,hogyha teljesen mások vagytok akkor jó,szóval hogy az ellentétek vonzzák egymást
2012. nov. 17. 22:28
3/6 anonim válasza:
az ellentétek sem és a nagyon egyformák sem vonzák egymást,a nagyon hasonlóak vonzák egymást mert van amiben megértik egymást,de kihívást is jelent,szóval nem unnak egymásra.
4/6 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha kiegészítjük egymást. Én félénk, csöndes lány vagyok, ezért a beszédes, közvetlen fiúkhoz vonzódom. Viszont rengeteg tulajdonság van, ami bennem megvan és a másikban is keresem (együttérzés stb.).
5/6 A kérdező kommentje:
én is ilyen vagyok,és most ilyen barátom van,na nem mintha,olyan gyakran váltogatnám őket,na mindegy,de félek,hogy csak átver,honnan tudom,hogy csak játszadozik-e velem,vagy csak arra kellek neki?mert a srác eléggé népszerű én meg csendes,visszahúzódó,bár tényleg sok a közös bennünk
2012. nov. 17. 22:58
6/6 A kérdező kommentje:
ő már nem szűz,én az vagyok,nem rég szakítottak a barátnőjével,az egyik ok az az volt,hogy a csaj házasság előtt nem akart lefeküdni (egy könyvből szedte) meg még volt egy pár indok,és azt mondtam,hogy én egy év járás után fogok lefeküdni valakivel vagy valamin hasonló,és azt mondta,hogy ő nem fogja kibírni addig,viszont én nem akarom,hogy 3 hónap után beadom a derekam,és utána meg kidob.
2012. nov. 17. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!