Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek, bakul sült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, bakul sült el az egész?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Van egy pasi,aki tetszik nekem,nagyon helyes,úgy gondoltam,

én nem tetszek neki,de úgy alakult,hogy mégis.

Odajött hozzám,hogy tetszek neki,és ismerkedni szeretne,persze igen mondtam,voltunk is kajálni,meghívott egy kínai étterembe.

Fizetni akartam,de nem engedte,jól van.

Nem is ez a baj,hanem máskor se engedte,folyton felhív,hol vagyok,mit csinálok,autóval jön értem,van olyan hogy elmegyek bnőimmel vásárolgatni,felhív,eljön értem,haza visz,kicsit sétálgatok,nézelődöm a városban,felhív,eljön értem,haza visz.

Hétvége van,vasárnap,pihenek,felhív hol vagyok,mit csinálok?

Aki még nem érti,annak elmondanám,hogy ez a folytonos számonkérés,kíváncsiskodás nem tetszik.

Egy hete járunk.

2012. nov. 20. 12:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

*bakul

bocsánat,balul akart lenni

siettem

2012. nov. 20. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát próbáld meg megbeszélni vele, bár szerintem nem fog sikerülni. Az ilyen férfiakat ott kell hagyni minél előbb, mert ha egyszer netalán-tán nem úgy alakul a dolog, mint ahogy a pasi szeretné, szerintem képes balhét is csinálni, a végén még meg is üt.
2012. nov. 20. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy számonkér,csak érdekli mit csinálsz. De ahogy nekem lejön,ő cselekszik és te meg elviseled.Nem muszáj találkoznod vele és engedni, hogy hazavigyen és rajtad lógjon ha nem érdekel ő annyira téged!
2012. nov. 20. 12:29
 4/11 A kérdező kommentje:

érdekel/t!

csak itt arról van szó,hogy még a szüleim sem kérnek ennyire számon

meg olyanokat mond,hogy "megint a csökkent értelmiségi szintű barátnőiddel találkozol,minek?"

Szerinte csak lehúznak agyilag...stb.

2012. nov. 20. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:

mondd meg neki,

egyébként tudom hogy kiábrádító tud lenni, de ha belegondolsz inkább örülni kéne neki, főleg h úgy vélted nem is tetszel neki, most meg oda van réted...

max mondd meg neki h kicsit lassítson.

talán veled nagyobb a baj mint vele.

azt se értem h fizetést miért hozod fel, szerintem alap (főleg még az első héten) hogy a férfi fizet, később persze márlehet felváltva v mittomén.

2012. nov. 20. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk, lehet van valami abban is amit a barátnőidről mond. Persze ők számodra a legkedvesebbek mert már évezredek óta a barátnőid, de... lehet át kéne gondolnod amit mond. És nem a csókát akarom védeni, mert a számonkérés bajos is lehet, de az is elképzelhető, hogy szimplán érdeklődik...
2012. nov. 20. 12:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudom miért mondja rájuk.

Mert a bnőimnek sem szimpi,mivel ők udvariasak,ő meg olyan mogorva,néha köszönni is alig akar,a bnőim meg észreveszik rajta.

2012. nov. 20. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Íme a tökéletes férfi, akiről minden lány álmodik:

Helyes pasi, elég bátor oda mert jönni hozzád, megmondta szépen h mit akar tőled, össze is jöttetek, pénze is van, fizeti a kaját helyetted, kocsival viszi ide oda a seggedet. Intelligens okos, de kellőképpen bunkó és határozott is. De ugyanakkor még oda is van érted, felhív, foglalkozik törődik veled, a javadat akarja...Remélem nem kell folytatnom, érted mire akarok kilyukadni?

Örülök a kérdésnek, mert nagyon tanulságos. LÁNYOK!!! elsősorban, remélem mindenki levonja belőle a tanulságot...

2012. nov. 20. 12:57
 9/11 A kérdező kommentje:

"fizeti a kaját helyetted,"

Ő hívott meg engem,és felajánlottam hogy fizetem!

Akkor nem értem miért helyettem?!

A másik,meg hogy szeretnél te magadnak egy olyan lányt,aki ellenőrizgetne,megmondaná hogy kivel találkozz,kivel beszélj,érj rá,amikor ő,még ha más programod is van.....

Persze!

A pasik dobnák egyből az ilyen csajokat!!!!

Én akartam vele járni,való igaz,de csak most kezdem megismerni.

Én is örülök hogy írtál,megmutatod hogy mennyi álszent ember van!!!!

2012. nov. 20. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:

;))

Úgy látszik nem érted, hát sajnálom...

A szövegem pusztán célzás volt a sok álmodozó lánykának, akik a "tökéletes férfiről" álmodnak. Mert a te "pasid" pont ezeket a tulajdonságokat hordozza, amin lányok ezrei nyafognak, h miért nincs meg egy férfiben. De most a kérdéssel rávilágítottál, h ha egy lány megkapja ezt a "férfit", nem tud vele mit kezdeni, sőt kiábrándul belőle, mert ez egy steril valóság, amit most volt szerencséd megtapasztalni. Te legalább most már tudod, miért jó hogy nem "tökéletes" a legtöbb férfi.

Nem rád céloztam, nem téged akartalak sértegetni, csupán arra céloztam, h rávilágítottál(ugyan nem tudatosan) arra a globális problémára világunkban, h a lányok alapvetően olyan dolgokra vágynak, ami valójában nem is kell nekik!!!

Ez nem a te hibád, és nem is a lányoké, csupán a népbutító médiauralta 21dik század...

2012. nov. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!