Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért taszít egy motoros nő?
Nő vagyok és hobbim a motorozás ,mindig alig várom a motoros szezont hogy letegyem az autót és felpattanjak rá.Természetesen nem egy robogóról van szó hanem egy Suzuki GSX 1300 R nevű szépségről.
Autókból sem szeretem ezeket a kicsi kis városi autókat , inkább a nagyobb "limuzinokat" preferálom.
A férfiakat viszont nem vonzza az efféle hobbi sőt inkább taszítja mivel szerintük veszélyes , meg kisebbségi komplexus blabla bla
Miért van ez?
Egyébként totál nőies vagyok , nőiesek öltözködöm és viselkedek.
Nekem is bejönnek a nagy öreg amerikai autók.
Munkahelyemen meg a férfiak benzin barbinak hívnak.
Ugyan miért taszítaná? Esetleg keresd olyanok társaságát akik szintén motoroznak.
Aztán az egy másik történet, hogy miért éppen Busa - nem lehet, hogy azért mondják amit mondanak? Nem bántásként mondom, csak az a motor minden tekintetben kilóg a sorból még mindig.
A volt motoros kollégáim alapján a legtöbb pasi faroknövelőnek vesz motort. Ez egy nőnél nehezen értelmezhető.
De sosem értettem, hogy mitől férfias a motorozás. Ezt a címkét akasztották rá.
Tehát engem nem az zavar, hogy férfias hobbid van, hanem az, hogy egy legyártott életérzést hajszolsz.
Az ismerőseim alapján a fenti motor nem engedném forgalomba. Egy ilyen motor biztonságos kezeléséhez olyan tudásra lenne szükség, amit a motorosok 0.1%-a birtokol.
Elég gyakran látok árokban fekvő motorost és a szerpentineken lefelé, a sokkal vékonyabb kerekű bringámmal leszakítom a motorosokat!
Van tapasztalatom a motorosokról és ez nem túl pozitív.
Hayabusával jársz, és bejönnek a nagy amcsi kocsik.
Álmaim asszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!