Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiakat miért taszít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért taszít egy motoros nő?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és hobbim a motorozás ,mindig alig várom a motoros szezont hogy letegyem az autót és felpattanjak rá.Természetesen nem egy robogóról van szó hanem egy Suzuki GSX 1300 R nevű szépségről.

Autókból sem szeretem ezeket a kicsi kis városi autókat , inkább a nagyobb "limuzinokat" preferálom.

A férfiakat viszont nem vonzza az efféle hobbi sőt inkább taszítja mivel szerintük veszélyes , meg kisebbségi komplexus blabla bla

Miért van ez?

Egyébként totál nőies vagyok , nőiesek öltözködöm és viselkedek.

2012. nov. 19. 22:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jó géped van. Engem sem taszít. Suzuki vs 700-as motrom van, tavasztól őszig én sem autózom, most is elég szar hogy itt a téli leállás. Kocsiból is nagy van, kicsiket nem szeretem, magasságom miatt sem, és egy 1968-as dodge charger az álmom. Át tudom érezni amit Te érzel, a taszítottságot.
2012. nov. 19. 22:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Nekem is bejönnek a nagy öreg amerikai autók.

Munkahelyemen meg a férfiak benzin barbinak hívnak.

2012. nov. 19. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Az nem zavar ha egy nő szeret motorozni ha engem kihagy belőle. Engem egyáltalán nem vonz a motorozás, nem szeretnék motorra ülni, utasként meg végképp nem.
2012. nov. 19. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
nyilván könnyebb minden téren ha a felek nincsenek megosztva ilyen dolgok miatt
2012. nov. 19. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy tökéletes nő lehetsz a leírás alapján. :-D Nekem tetszik ha vagány egy csaj :-D ez a benzin barbie meg nagyon beteg név. Sok olyan férfi van akit pl a kocsik és a motorok se vonzanak. Valoszeg ez lehet az oka és csajnak éreznék magukat melletted. :-D
2012. nov. 20. 00:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Ugyan miért taszítaná? Esetleg keresd olyanok társaságát akik szintén motoroznak.

Aztán az egy másik történet, hogy miért éppen Busa - nem lehet, hogy azért mondják amit mondanak? Nem bántásként mondom, csak az a motor minden tekintetben kilóg a sorból még mindig.

2012. nov. 20. 01:15
 17/21 anonim ***** válasza:

A volt motoros kollégáim alapján a legtöbb pasi faroknövelőnek vesz motort. Ez egy nőnél nehezen értelmezhető.

De sosem értettem, hogy mitől férfias a motorozás. Ezt a címkét akasztották rá.

Tehát engem nem az zavar, hogy férfias hobbid van, hanem az, hogy egy legyártott életérzést hajszolsz.

Az ismerőseim alapján a fenti motor nem engedném forgalomba. Egy ilyen motor biztonságos kezeléséhez olyan tudásra lenne szükség, amit a motorosok 0.1%-a birtokol.

Elég gyakran látok árokban fekvő motorost és a szerpentineken lefelé, a sokkal vékonyabb kerekű bringámmal leszakítom a motorosokat!

Van tapasztalatom a motorosokról és ez nem túl pozitív.

2012. nov. 20. 01:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy ezres jobban illene egy nőhöz a hayabusa nem túl nőies szerintem,én a divat motorosokat utálom akik éves szinten jó ha 1000-2000km mennek
2012. nov. 20. 11:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Hayabusával jársz, és bejönnek a nagy amcsi kocsik.

Álmaim asszonya.

2012. nov. 20. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
én imádom a motoros csajokat :D
2013. febr. 23. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!