Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek a "motoros" férfiakat/fiúkat?
Én nem igazán. Ismertem néhányat és igencsak öntelt pojácák voltak. Meg motorral akartak csajozni, de hát ugye azzal nem lehet. :)
Ja és a kör amit kértél:
Nem igazán. Illetve azt nem mondom, hogy szóba sem állok olyannal, aki motoros, mivel nyilván nem ez lesz a döntő, viszont az is tény, hogy én magam nem szeretem a motorokat: hangosak, bujkálnak vele az autók között, életveszélyesen viselkednek, sokszor tényleg egy bizonyos beképzelt hozzáállás is párosul hozzá... Ez nagyon nem az én világom. (Nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek, mint mindig.)
A másik meg a cross-motorozás: nekem ugyan mindegy, ha ez a hobbija az illetőnek, de nekem ne kelljen ott ülni hétvégente, és bámulni. (Több barátnőm párja is cross-motorozik, és a lányoknak más programjuk sincs, mint ott ülni kinn folyton a pályán. Nem tudom, kötelező-e nekik, vagy maguktól csinálják, de én erre tutira nem lennék hajlandó...)
Szóval összefoglalva: biztos nem előny számomra, ha valaki motoros, de nem is feltétlenül hátrány, ha emellett normális, kedves emberről van szó.
27/N
Nem tudom, kire értetted ezt a "kocka" kifejezést, de elég beképzelt lehetsz, ha szerinted mindenki, aki máshogy gondolkodik, mint te, az már valami alantasabb lény...
Na, az ilyeneket sem szeretem. Nagyon nem. :D
27/N
#4: marhaság, ha nem pörgetik a motort és nem fúrják meg a kipufogó, halkabb mint egy autó. Én simán be tudok lopakodni az 500-as mocimmal városon kívül biciklisek mögé, annyira nem hallani :D
Én csak álló vagy lassan haladó sorok között bújkálok, lassan, ugyan is ez szabályos, és előnyös.
Egyébként csendes, és nem éppen nagyképű férfi vagyok. Akiket te ismersz, azok a műmájer motorosok, akik ha nem motoron ülnének, akkor BMW-ben vagy Audi-ban jampiskodnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!