Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire imponál ha egy férfi igazi sportember?
Meg tudják érteni, hogy a sport időt igényel. Az átlagban napi 1 óra pedig nem olyan sok idő.
Nem viccelek, de az 1-es hozzászóló rólam írt. Még a kék szem és a fiatalos arc is illik rám.
A tapasztalatom az, hogy tetszik a nőknek, ha valaki sportos. De attól tényleg meg tudnak ijedni néhányan, hogy nem tudják tartani veled a tempót.
A másik hátrány, hogy ismerkedésnél könnyen izomagynak gondolhatnak.
"a frusztrációdat kérlek ne itt vezesd le..."
Már bocs, de milyen levezetésről beszélsz? Teljesen normális választ adtam szerintem, nem a nőknek szóltam be. Egyszerűen ez a tapasztalatom. Hozzátenném, az utánam következő válaszok is nekem adnak igazat, nem értem a problémád...
"Te frusztrációs, jaja, amit írtál a nők 5%-ra jellemző, de a többire nem. Mire jó ez az általánosítás? Az én környezetemben senkinek sincs üzletember barátja,férje. Pedig nem nyomoroncok."
Az üzletemberes megjegyzést nem én írtam... Igaz, nem azonosítottam magam, de a százalékok alapján könnyű kikövetkeztetni, hogy a második hozzászóló voltam.
Mindössze annyit akartam mondani, hogy az ilyen komoly sportot csak azok a nők értékelik, akik maguk is nagyon komolyan űznek valami szabadidős tevékenységet - ami nem feltétlenül sport. Aki nem csinál hasonlót, az legfeljebb azt találja imponálónak, hogy a pasi sikeres valamiben, valamint izmos és erős, a többiről azt sem tudja, mi értelme van, és sérelmezni fogja, hogy azt a rengeteg időt nem vele tölti el a srác. Ennyi, semmilyen frusztrációm nem került levezetésre ezzel a közléssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!