Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz az, hogy a nőknek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a nőknek az elfoglalt srácok jönnek be?

Figyelt kérdés

Akiknek az idejét szinte 90%-ban kitölti a tanulmányuk, a hobbijuk, sportjuk, munkájuk, de ígyis van egy kis idejük a lányokra.

Aki nem csinál semmit és a 90%os üres idejét a csajjal akarja tölteni azzal nem állnak le mert egy rakás csődtömeg, ugye?

Tehát ha nőt akarok rendbe kell szednem az életem, mindenképp.

2012. nov. 18. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:

nem

nekem heti 95% munka, van csajom? nincs...

2012. nov. 18. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Alapból rendbe kell szedned az életed,mert egy csaj sem akar egy csődtömeggel járni.
2012. nov. 18. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Aki nem csinál semmit, olyannal nem akarnak járni.

Hogy lehet nem csinálni semmit ? Szülők tartanak el?

2012. nov. 18. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
azért ez nem úgy van hogy " fhuuu az időd 95%-át munka tölti ki? Járunk? " :D ettől sokkal bonyolultabb... de azért szerintem azt már észre vehetted volna, hogy csődtömegeknek nincs bomba barátnőjük... :D sőt még csajuk se :D
2012. nov. 18. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Én exem idejét inkább 50%ban foglalta el a munka azon kívül barátok és hobbik de így is jutott rám ideje. Örültem, hogy van élete, de ha sosem ért volna rám, akkor úgysem jártam volna vele, mert annak nincs értelme.

21L

2012. nov. 18. 17:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Hogy tisztább legyen leírom a tapasztalataimat.

Bekerültem az egyetemre. Rendkívül elfogalt lettem, sok bulira jártam le, és hirtelen megjelentek olyan lányok fbon, telefonon, sőt néha még élőben is, akikkel régebben próbáltam összejönni.

Most az egyetemen balhé van, úgy néz ki abba kell hagynom, több időm lett ezekre a megjelent csajokra és sorban lepöcköltek a pályáról. Szóba sem állnak velem.

2012. nov. 18. 17:05
 7/10 ASOT ***** válasza:
Ez egy agyament téves megállapítás.
2012. nov. 18. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja, ha baj van az egyetemen, lehet, az a bajuk, így már nem vagy elég jó parti..Monjuk ciki a barátnőjüknek azt mondani, egy kiesett egyetemistával jár..

Bocsi, csak egy gondolat volt..

2012. nov. 18. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolták, hogy na, ez egyetemen tanul, hátha majd lesz pénze meg sikeres lesz az élete, de most, hogy már nem jársz (kirúgtak, akármi), így már lúzer vagy.
2012. nov. 18. 17:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Pontosan... erről van szó.

Most egyetemet váltok... de érdekes az egész.

2012. nov. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!