Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tidal kérdése:
Külsőre ő hogy tetszik?
2012. nov. 18. 16:06
11/21 anonim válasza:
jól néz ki, de ettől a pózolgatástól herótom van. Bár az én véleményem nem mérvadó, mert a 16 éves kis pitsáknak viszont ez az etalon.
24/N
12/21 anonim válasza:
átlagos, tucatfiú. nem csúnya de nekem nem jön be egyáltalán.
13/21 anonim válasza:
Átlagos?? :D Megnézném, hol éltek ti... bírnám, ha minden pasi ilyen átlagos lenne...
Nekem nagyon tetszik, főleg az első és a második képen. Azt elárulod, hogy éves?
14/21 anonim válasza:
Az első képen alapozó van rajta? Mert ha igen, akkor én pár árnyalattal világosabbat használnék a helyében:D Egyébként helyes.
15/21 anonim válasza:
aranyos fiúnak tűnik, de nem igazán az én stílusom:)
17/21 anonim válasza:
ez komoly?! :D Itt akarsz magadnak elég önbizalmat nyújtani?? :D :D Amúgy elég nagyképű, de félénk kisfiú vagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!