Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plázában hogy szoktatok ismerkedni?
Ha bejövök a nőnek, fog velem beszélgetni, ha ezt mondom mikor odamegyek hozzá?:
"Szia! Nem szeretnék tolakodó lenni, de a lényeget se szeretem kerülgetni,
az a helyzet, hogy eléggé megtetszettél nekem, és szeretnék egy kicsit beszélgetni veled, ha van kedved ihatnánk egy kávét vagy amit szeretnél."
csak egy 5 10 percet beszélnénk aztán ha bejön a csaj mondanám, hogy örültem a beszélgetésnek, de mennem kell, viszont ha van kedved szeretnék veled jobban megismerkedni, ha megadod a számod akkor felhívlak mostanában és megbeszélünk egy találkozót.
Ha tetszem neki meg jó benyomást tettem rá akkor ez így működne?
Szia, tetszel nekem, asszem eladlak prostituáltnak külhonba! Már mér nem ezzel mész oda? Kb ennyire volna csak szar nyomulós duma szerintem. Egyébként érződik rajta nagyon,hogy nem a lelkére vagy kíváncsi, hanem ez jön le neki ,hogy nagyon nyalnád már a muffját. Ez a tetszel nekem, szép vagy satöbbi, ez a nőknek annyit jelent,hogy akarsz ba szni? Csak negédesen, finomkodva körítéssel. A nők azt akarják, hogy haverkodj előszőr velük. Lökd nekik hónapokon át a rizsát, fusd le vele a tiszteletköröket, aztán utána majd áradozhatsz a külsejéről is.
Szerintem nem működne, a lány ijedtében ide feltenne egy olyan kérdést, hogy miért megin egy szemét palit sikerült kifognom ,akinek csak arra kellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!