Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet plázában, utcán, vagy akár diszkóban ismerkedni?
Sajnos nem nagyon járok olyan társaságba, ahol új lányokat ismerhetnék meg, így aztán spontán nem igen kerülök közelébe senkinek, a "leszólítás" dolgot meg nem nagyon tudom hogyan kéne csinálni.
Az a helyzet, nem is komoly kapcsolatot szeretnék most, nem érdekel ki mit mond, szexi, könnyűvérű, önbizalomtól duzzadó lányokkal szeretnék megismerkedni, akiket százszámra látok utcán, plázában, de fogalmam sincs, hogyan menjek oda hozzájuk, mit mondjak nekik. Nem szeretem a diszkókat, de akár oda is elmennék hogy ilyen lányokkal tudjak ismerkedni, de igazából ott sem tudom hogy mivel mennék oda (társaságom ott sem lenne, egyedül mennék, mivel egyik barátom sem bírja a diszkókat).
És most tényleg arról van szó, hogy tök mindegy hogy amúgy milyen személyiség, milyen okos, stb., mert most egyszerűen szórakozni akarok. Ha valaki tudna segíteni, aki tapasztaltabb az ilyesmiben, azt megköszönöm.
tapasztalatom szerint szórakozóhelyeken, boltban, egyéb ilyen helyeken nem lehet ismerkedni, és én nem is szeretem, ha ilyenkor ismeretlenek zaklatnak
hány éves vagy?
jársz suliba? egyetemre? fősuli? sztem innen lehet ismerkedni... ne süllyedj ennyire mélyre, h a sarki közértben akarsz becsajozni. értelmes és okos lányokat csak a megfelelő körökben találsz, ezt ne feledd :)
Látom, ezt a baromságot minden kérdéshez beírod.
Rengeteg jóképű srácot ismerek, aki meg se mer mukkanni nők társaságában. Van, aki hatalmas lúzer volt, majd nőcsábász lett, miközben a külseje nem sokat változott. És, van olyan is, akinek eléggé pszichopata feje van és mégis elképesztő, ahogyan csajozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!