Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet plázában, utcán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet plázában, utcán, vagy akár diszkóban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem nagyon járok olyan társaságba, ahol új lányokat ismerhetnék meg, így aztán spontán nem igen kerülök közelébe senkinek, a "leszólítás" dolgot meg nem nagyon tudom hogyan kéne csinálni.

Az a helyzet, nem is komoly kapcsolatot szeretnék most, nem érdekel ki mit mond, szexi, könnyűvérű, önbizalomtól duzzadó lányokkal szeretnék megismerkedni, akiket százszámra látok utcán, plázában, de fogalmam sincs, hogyan menjek oda hozzájuk, mit mondjak nekik. Nem szeretem a diszkókat, de akár oda is elmennék hogy ilyen lányokkal tudjak ismerkedni, de igazából ott sem tudom hogy mivel mennék oda (társaságom ott sem lenne, egyedül mennék, mivel egyik barátom sem bírja a diszkókat).

És most tényleg arról van szó, hogy tök mindegy hogy amúgy milyen személyiség, milyen okos, stb., mert most egyszerűen szórakozni akarok. Ha valaki tudna segíteni, aki tapasztaltabb az ilyesmiben, azt megköszönöm.

2010. dec. 26. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
figyelj bármivel oda mehetsz Szia szép vagy és megszeretnélek ismerni megadod a (msn,teloszám stb...) mondjuk ezt inkább ha egyedül van a lány ha többen vannak ilyen szöveggel kiröhögnek
2010. dec. 26. 22:57
 2/11 anonim válasza:
76%
menny sokat vásárolni,boltokba meg stb.. biztos találsz valakit.. és ha megtetszik akkor csak kérdzd meg tőlle hogy hol találod pl: a borsót.. :) vagy valami hasonlóó :D
2010. dec. 26. 23:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Szuper, és miután megmutatta, hol a borsó? :D
2010. dec. 26. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
aztán megkéred h rakjon már a kosaradba 20 kg kutyatápot, az jó esetben az áruház másik végén van, és már addig is tudtok beszélgetni :)
2010. dec. 26. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:

tapasztalatom szerint szórakozóhelyeken, boltban, egyéb ilyen helyeken nem lehet ismerkedni, és én nem is szeretem, ha ilyenkor ismeretlenek zaklatnak

hány éves vagy?

jársz suliba? egyetemre? fősuli? sztem innen lehet ismerkedni... ne süllyedj ennyire mélyre, h a sarki közértben akarsz becsajozni. értelmes és okos lányokat csak a megfelelő körökben találsz, ezt ne feledd :)

2010. dec. 27. 01:03
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Jól kell kinézni, a módszer nem számít.
2010. dec. 27. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Látom, ezt a baromságot minden kérdéshez beírod.

Rengeteg jóképű srácot ismerek, aki meg se mer mukkanni nők társaságában. Van, aki hatalmas lúzer volt, majd nőcsábász lett, miközben a külseje nem sokat változott. És, van olyan is, akinek eléggé pszichopata feje van és mégis elképesztő, ahogyan csajozik.

2010. dec. 27. 13:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 01:03, látom nem megy a szövegértés :) Hangsúlyoztam, hogy jelenleg nem érdekel különösebben, milyen okos, milyen jó ember, stb, csak szórakozást keresek. Eddig csak komoly kapcsolatom volt, és most szeretnék egyszerűen kikapcsolódni. Én is tudom, hogy ha komoly barátnőt szeretnék, azt nem így kell keresni.
2010. dec. 27. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kell keresni komoly és komolytalan kapcsolatot. Szerintem itt értelmes választ nem fogsz kapni a kérdésedre, nézz be inkább a forum.radaralatt.com fórumra.
2010. dec. 27. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
jahh, bocs... 01:03-as vagyok megint, hát akkor menj morrisonsba, ha pesti vagy, ott találsz dögivel csajokat, akikkel el lehet szórakozgatni :D kellemes időtöltést :P
2010. dec. 27. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!