Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célszerű lányokkal ismerkedni diszkóban?
Diszkóban kb. így:
Dugtál már ma, esetleg még egy körhöz van kedved?
szia! semmiképpen ne hátulról(ott majd az ágyban közelíts;) ),és pl.kérdezd meg van -e kedve táncolni, vagy kapd el a kezét,mikor táncol, de ha neki nem tetszik, ne eröltesd, vagy csak szemezz vele sokáig,mosolyogj rá, ha bejössz neki, ugyis tetszeni fog neki, és már oda is mehetsz hozzá beszélgetni
L(21)
Nem gáz ha már elég sokat táncoltatok vagy inkább először csak simulj hozzá és ölelgesd meg utána meg megcsókolhatod a nyakát. Ha már olyen közel magához engedett magához biztos nem hajt el:)
17L
Kedvenc diszkós történetem:
Mivel már nem voltam szomjas, minden gátlásom háttérbe szorult. Haverommal mentünk vissza a diszkóba és megláttam a bejárattól nem messze egy szőke lányt háttal nekünk táncolni. Odamentem, hátulról megfogtam a derekát, megfordult, mosolygott, majd elkezdtünk táncolni. A haverjai csak úgy nézték, hogy ki is vagyok. Kimentem friss levegőt szívni, majd mire visszaértem, a lány nem volt sehol :(
Én sajnos nem emlékeztem a lány arcára, annyit tudtam, hogy szőke volt, mosolygott. A haverom mondta, hogy jól nézett ki és, hogy 18 éves körüli lehetett.
Ez pont nyáriszünet végén volt, én akkor váltottam iskolát. Nagyjából novemberben derült ki, hogy azzal a lánnyal táncoltam, aki az osztálytársam lett és szinte minden órán egymás mellett ültünk, mert nagyon jól éreztük magunkat együtt.
(a csaj sem emlékezett az arcomra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!