Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célszerű lányokkal ismerkedni diszkóban?
na volt valami extra vagy égés? :D
én most megyek diszkóba hétvégén mesélhetnél :D
Az eddigi tapasztalatok summázása:
1.) Nagyon lazának kell lenni, akkor már túl nagyot nem lehet égni.
2.) Jó ha van egy barát/haver velünk, mert a jelenléte elveszi az élét a negatív élményeknek.
3.) FONTOS: Nem minden lánynak ugyanaz jön be...
Részletezve: Ha jellemzően fiatal/félénk a csajszibarack, akkor a nonverbális megközelítés a jobb (tánc, mosoly, kezét megfogni...)
Ha picit idősebb és feltűnően intelligens (egyetemi bulikban esélyes), akkor az ember jó eséllyel többre megy egy őszinte bókkal nyitásként.
Azóta, hogy ezt a kérdést feldobtam, kb. 5-6 buliban voltam.
Egyre jobbnak érzem magam e téren.
Ha valaki most azt hiszi, hogy nekem ilyen egy éjszakás kalandok a célom, akkor nagyot téved. (Egyébként az ilyenek 90%-ban házibuliban születnek. Gondolom Ti sem hiszitek el, hogy a mai világban egy fiatal csaj feljön hozzám lakásra, mert szépen mosolygok rá. :D) Szóval igenis komoly kapcsira vadászok, de tény, hogy a diszkókban vannak a gyönyörű szép lányok!
Égés nem volt, a bunkó lányok esetleg ellöknek maguktól, szerintem ez nem az én szégyenem. :P De Őket is megértem, biztos, sok a tulok és ez egy Pavlovi-reflex.
Na a nagyon hi-tech lányoknál még nem merek próbálkozni egyelőre, Rómát sem egy nap alatt építették fel. :D
Jó munkához idő kell, amint lesznek új tapasztalatok szívesen leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!