Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen hol és hogyan lehet ismerkedni?
Órák között van általában 30 perc szünet. Azalatt tényleg lehet beszélgetni, ismerkedni :)
Hol tanulsz?
gondoltam hogy a DE-n tanulsz, én is ott végeztem, már dolgozom. túl sok ismerkedési lehetőség nincs. én anno még talán a pubokat és kocsmákat használtam erre. a lovardás bulikban inkább alkalmi dolgok vannak. a legjobb helyszín az ismerkedésre:koli és a kolis bulik!!!hajrá!!!
egy sznob bölcsészlány
Vannak órák, ott egy csomó egyetemista. A legjobb hely, mert ki-mit szól hozzá, az eléggé őszintén jellemzi.
Vannak csoportos feladatok, zajlik az élet.
Nem is értem a kérdést
Hát, ha kérdezed: nyilván probléma.
Ez a klikkesedés, szomorú, mármint, ha ennyire, - mert csak lakva ismerszik meg az ember, tehát elvileg egy beszélgetős tárgyú óra a legideálisabb.
Szakkollégiumok nincsenek?
Vagy valakit lerohanhatsz, hogy tanulásban igazítson el, - akármilyen félénk is vagy: ez is egy szokásos jelenség egy egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!