Hogy lehet az egyetemen ismerkedni?
csak előadásaim vannak, ami elég személytelen. Nem ismerek senkit, és nem tudom h juthatnék előrébb. Leülök vki mellé órán az még oké de mit kérdezzek tőle? Sokszor azt érzem h nincs kedvük beszélgetni.
21L
Lehet hogy az előadás közben tényleg nincs kedvük beszélgetni.
Szerintem nagyobb eséllyel indulsz szünetekben.
Leülsz vki mellé, aki szimpi, és kérdezel tőle bármit, ami érdekel, pl. szia, ne haragudj, nem tudod, hol lehet ezt+ezt venni, hol van mozi/színház legközelebb, melyik tanár előadására érdemes beülni stb. Legrosszabb esetben hülyének néz és le se szar (akkor mi van?), jó esetben hosszú beszélgetés alakul ki. Nem veszíthetsz semmit. Viszont, ha nem csinálsz semmit, sose fog történni semmi.
Ami szerintem fontos, hogy ne sablonokkal próbálkozz, mint pl. milyen az idő, mert az unalmas, ne kezdj vkit szidni, mert az negatívan hat, hanem tényleg vmi olyanról beszélj, ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!