Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Miből tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
Miből tudom, ha szerelmes vagyok? Az szerelem, ha egy fiú külsőre annyira nem tetszik, a kedvességével, a belsőjével fogott meg? Mikor vele vagyok nem izgulok, olyan mintha egy jó barátom lenne, de mégis érzek valami késztetést, hogy olyan jó lenne ölelgetni, csókolni, de barátnője van. (A jelek szerint én is tetszem neki, de az előbb említett ok miatt inkább nem kezdeményezek.) Vagy csak olyan emberbe lehet szerelmes valaki, ha külsőre is tetszik neki? Akkor mi ez az érzés, amit a fiú iránt érzek??
16/l
A szerelem sokáig a véleményem szerint nem létezett, próbáltam elhitetni magammal hogy nincsen. Később összejöttem egy lánnyal és körülbelül egy hónappal később megtörtént. Olyan érzés volt mint valami fajta belső ragaszkodás a lányhoz, nem gondoltam másra csak rá. Egész nap azt vártam hogy mikor találkozhatok vele, mindig rá gondoltam, minden vágyam az lett hogy boldoggá tegyem. Közben magamra pedig alig gondoltam. Szörnyű volt... Tényleg szörnyű volt mert nélküle elfelejtettem élni, aztán szakított velem. Onnan kezdve átfordult az egész egy iszonyatos kétségbeesésbe és önhibáztatásba, teljesen elhagytam magam hónapokra, folyamatosan ittam és próbáltam elfelejtkezni mindenről és főleg róla. Olyan érzés volt mintha egyszerre a legjobb barátod a rajongásod tárgyát és a szexuális vágyaidat vennék el. Senkinek sem kivánom! Szerintem soha ne próbáld ki! Inkább maradj meg a fizikai vonzalomnál ahol most tartasz
f 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!