Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Miből tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
Miből tudom, ha szerelmes vagyok? Az szerelem, ha egy fiú külsőre annyira nem tetszik, a kedvességével, a belsőjével fogott meg? Mikor vele vagyok nem izgulok, olyan mintha egy jó barátom lenne, de mégis érzek valami késztetést, hogy olyan jó lenne ölelgetni, csókolni, de barátnője van. (A jelek szerint én is tetszem neki, de az előbb említett ok miatt inkább nem kezdeményezek.) Vagy csak olyan emberbe lehet szerelmes valaki, ha külsőre is tetszik neki? Akkor mi ez az érzés, amit a fiú iránt érzek??
16/l
Nekem az első szerelem hatalmas és mindent elsöprő volt, aztán sajnos nagyon csúnya vége lett. Ott valami végleg meghalt bennem.
Most viszont úgy érzem hogy szerelmes vagyok megint, akármennyire is küzdöttem ellene. Érettebb fejjel gondolkozok mostmár, ezért nem vagyok olyan hülye mint anno.
Azt érzem, hogy amikor mellettem van legszívesebben csak átölelném egy szó nélkül, el se engedném soha többet.. Itthon rengetegszer eszembe jut, van egy 500Ft-osom (!) ami tőle származik, esténként ezt szorongatva alszok el..
Alig várom az egyetemet, hogy láthassam, hogy beszélhessek vele, hogy érezzem az illatát, hogy esetleg elcsenjek egy kósza érintést.. vagy akármit.
Sajnos barátja van.. Úgyhogy kezdődik a fájdalom megint.
A szerelem szerintem a világ legszemetebb érzése, először elhiteti hogy milyen jó, és csodaszép a világ, aztán később mint az alkohol, nyomorba dönt.. Persze mint mindenben, ebben is vannak kivételek.
19/F
szerintem nincs olyan hogy szerelem, egy idő után az úgyis elmúlik
a családtagjainkba se vagyunk szerelmesek mégis mindennél jobban szeretjük őket
két különböző nemű ember valami olyat érez egymás iránt ami megmagyarázhatatlan és nem mindennapos kb ezt jelenti nekem a szerelem
23/f
A Szerelemre nincs jó szó vagyis nem lehet kifejezni pár szóval vagy akár mondattal.Most én is szerelmes vagyok egy lányba akiért mindent meg tennék csak azért,hogy az enyém lehessen.És mikor vele vagyok úgy érzem hogy a szívem a torkomban dobog a vérnyomásom az egekben és mikor rám nézz a
gyönyörű kék szemeivel akkor szinte mozdulni se tudok.
Akár egy pillantása is engem az egekbe röpít.És félén természetem adtán kipirulva állok ott némán. Nekem ez a szerelem oda is vissza vagyok érte.Jaj csak jöljek vele össze :D 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!