Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szerelmes lettem egy artistába, mit tegyek? Hogy tudhatnám meg a nevét? Már próbáltam keresni de csak a csapat nevét találtam meg. :/
Ma voltam a Fövárosi Nagycirkuszban és az egyik produkcióban észrevettem egy artistat aki azonnal ellopta a szivemet *_* Kimondhatatlanul megtetszett, és nagyon szeretnék találkozni vele de én nem vagyok akrobata és az alakom se fullos.
A képem alapján találkozna velem szerintetek?
"és az alakom se fullos"
De közel van hozzá...
Én is mostanság elég sokszor kerültem ilyen helyzetbe. Például az iskolába jöttek külföldről diákok és nagyon megtetszett az egyik, odamentem hozzá és beszélgettünk, sőt azóta is tartjuk a kapcsolatot. Nyáron pedig egy lakodalomba találtam egy helyes pincére srácot és egyből megkerestem másnap.
Azt javaslom,hogy kutakodj a cirkusz oldalán, ha pedig végképp nem találod meg, akkor próba szerencse alapon írhatnál a cirkusznak egy levelet. Bár nem tudom,hogy ilyen infókat kiadnak-e, de hátha.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!