Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha latok egy csajt vonaton akkor hogy mutassam ki hogy tetszik?
én nem akartam viccet csinálni a dologból
komolyan kérdeztem.
ránézek és 1 percig csak őt nézem nem fogja azt gondolni hogy egy szatir vagyok?
arra nem gondolltál hogy valószinüleg jó messze lakik tőled ha már a vonaton van.általában nem a szomszédba mennek az emberek vonattal.felesleges ott probálkozni.
multkor nekem is tetszett egy lány a győr pest vonalon.aztán leszállt tatabányán én meg nem...meg a mai világban nem veszik jo néven a legtöbben hogy idegenek csakugy leszolitják őket.sajna ez van
Hány éves vagy?! Mindenkit nekem kell megtanítanom csajozni?!
Ránézel (simán), és vársz, amíg visszanéz. Majd egy kis idő múltán megint ránézel, de ezúttal már mosolyogsz. Hogy meddig? Tudni fogod. Nagyjából addig, amíg ő is visszamosolyog, vagy el nem kapja a tekintetét. Ezek után megkérdezed tőle, hogy milyen zenét hallgat, mit olvas, tanul, stb. ÉS beszélgetsz vele.
és ha elég sokat mosolyog lehet azt hiszi majd a lány hogy bolond xD
vagy rajta van vmi vicces.pl elkenödött a sminkje:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!