Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
van egy fiú,aki nagyon tetszik nekem.nem osztálytársam de egy német-csoportban vagyunk.mit tegyek?
nem rányomulni akarok csak sejtetni hogy bejön nekem.
2012. nov. 9. 17:53
1/5 anonim válasza:
akkor kezdj el beszélgetni,barátkozni vele ismerkedj meg jobban vele. :)
2/5 TOMAtm válasza:
hallod ha mi pasik is kimutatnánk h hány nő tetszik egész nap mutogatnánk...
3/5 anonim válasza:
mosolyogj rá,beszélgess vele sokat,legyél a közelében :)
4/5 anonim válasza:
Amikor rád néz mosolyogj rá , aztán kicsit szégyenlősen süsd le a szemed :))Nyugodtan dicsérd meg a haját, kabátját pulcsiját vagy akármiét (a fiúk is szeretik ha dicsérik őket). Mondd meg neki (félig-meddig komolyan)hogy bírod őt. Ezekből valószínűleg leveszi hogy tetszik neked.
Remélem tudtam legalább egy kicsit segíteni :)
25/L
5/5 anonim válasza:
jaj, velem is pont ugy ez a helyzet most:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!