Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki ezek alapján? És ha igen, hogyan mutassam ki, hogy ő is tetszik nekem? (Bővebben lent. )
Van a gimiben egy felsőbb éves fiú. Észrevettem, hogy a suliban sokszor szokott figyelni. A héten valamelyik nap az aulában beszélgettem a barátnőimmel, ott voltak a közelünkben az osztálytársai, és ez a fiú pont oda jött a közelembe (kb 1,5 méterre állt tőlem). Én hülye pedig nem mertem még ránézni sem, pedig pont felém fordult.. Ezek alapján szerintetek bejövök neki, lehet nála esélyem?? És legközelebb hogyan mutassam ki neki, hogy ő tetszik nekem??
Bocsi, hogy hosszú lett.
15/L
Egyszerű módszer: Tartsd vele a szemkontaktust, és ha veszi mosolyogj rá. Ha akar valamit, ő fog kezdeményezni, ez fix.
egy 18/f SZEMEZÉS!!
hmm kitudja lehet én vagyok? xd
F-el kezdődik a gimi ahova jársz? :D
F18
Am sztem nézz a szemébe hosszan és vigyorogj:P
köszi a válaszokat:)
egyik válaszoló kérdezte, hogy F-el kezdődik-e a gimi: nem, hanem K-val.. :P ennyire azért nem kicsi a világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!