Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki egy csajnak hogy tetszik nekem?
nem szeretném elmondani neki csak azt szeretném hogy lassan-lassan észrevegye a közeledésemet
mit csináljak? Ez elég fontos lenne nekem
Szeptember óta ismerem (még csak)
azóta jól megismertem ( a csaj csendes fajta, de állandóan a bnőivel van, ezért még félre hívni sem tudom)
(15/F)
Dehogy nem lehet normalis valaszt adni, csak ti ilyen kib@szott nagy tajparasztok vagytok...
Amugy a legjobb tenyleg az lenne ha odamennel hozza es elmondanad direktbe, hogy tetszik neked. Fo az onbizalom!
Először is látom nagyon parasztok vagytok! -.-" Komolyan kérdezte,nem pedig viccből!Ebből megmutatkozik,hogy milyen idióták vagytok! -.-"
Kedves kérdező!
Ha tudod a nevét,akkor jelöld be nyugodtan facebookon,beszélgethettek is,de sztem ne egyből,csak pl először lájkolgasd pár állapotát,utána meg sztem simán ráírhatsz..Pl:Szia,unatkozom egy kicsit,beszélgethetünk? Vagy valami ilyesmi..Gondolom,ha szeptember óta ismered,akkor egy suliba jártok!Én akkor venném észre a fiúnak a közeledését,ha például ,ha sétálnék,akkor a fiú rámmosolyogna! Vagy,ha ebédeltek és nincs hely,nyugodtan szólítsd meg,vagy ha egy felé mentek haza,akkor kérdezd merre felé lakik,ilyesmi..Nyiss felé;)Ha Ő is szeret,akkor viszonozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!