Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mutassam ki egy csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam ki egy csajnak hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

nem szeretném elmondani neki csak azt szeretném hogy lassan-lassan észrevegye a közeledésemet

mit csináljak? Ez elég fontos lenne nekem

Szeptember óta ismerem (még csak)

azóta jól megismertem ( a csaj csendes fajta, de állandóan a bnőivel van, ezért még félre hívni sem tudom)

(15/F)

2011. dec. 4. 20:19
1 2
 11/14 anonim válasza:

ez egy tokeletes valasz igy kell fel fogni egy komoly dolgot

ES TELLEG NAGY PARASZTOK VAGYTOK. KIVEVE BETTI

2011. dec. 14. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Ahogy minden sakkjátszma, a leszólítás egy megnyitással kezdődik, ami lehet egy egyszerű "Szia". Csak az a nem mindegy, hogy hogyan nyitsz felé. A lényeg az, hogy nem támadd le egyből, hanem szépen, finoman. Kérdezz meg valamit tőle, fejtsd ki a nézeteidet valamiről. Amúgy a Facebook-os megoldás szerintem jól hangzik, de csak egy kezdő lökést ad ahhoz, hogy elinduljon "valami", ami elindítja köztetek a kommunikálós láncot.

Sok sikert! :)

2011. dec. 17. 22:44
 13/14 98.. válasza:
Menj oda hozzá....szimatold körbe,majd vedd elő és csurgasd le...jelezve ezzel hogy ő a te tulajdonodba van ;)) tuti siker lesz !!
2012. jún. 2. 21:56
 14/14 anonymus12 ***** válasza:
azta ku*va még mindig szakadok az elsőkön:DDDD
2012. nov. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!