Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? (Sorry, hogy hosszú. Köszi, ha végigolvasod. )
Nemrég beszéltük egyik haverommal, hogy mindjárt itt vannak az ünnepek...ő hozzáfűzte, hogy most lenne jó találni valakit, hogy az ünnepekre ne legyünk egyedül. Én igazat is adok neki, mert bár erőltetni, meg siettetni nem lehet azt, hogy találjak valakit akivel kialakulhat valami, de jó lenne. :/ (Ez néha így eszembe jut, de mivel nem hiszem, hogy találnék valakit addigra/csak remélem...mindig arra jutok, hogy egyedül fogok sétálni ünnepekkor is az utcán - főleg, hogy havernak alakulóban van valami, aminek én örülök is azért :).)
Akik ilyenkor egyedül vannak, nem érzik úgy, hogy ebben az időszakban még inkább "kéne", hogy lenne valakijük? Csak én vagyok ezzel így?
Persze én sem akarom elkapkodni (és nem is vagyok abban a korban, hogy ilyen téren nagy élettapasztalatom legyen, de mintha hiányozna valami :/), csak nem olyan jó egyedül sétálni vagy menni valahova, (főleg ilyenkor) és otthon ülni sem szeretek (főleg ilyenkor). :)
Válaszok a fenti kérdésekre, vélemények, vagy rutinok ilyenkor, szívesen veszem. :) Előre is köszi :) 17l
Sokan vannak ezzel így.
Amikor így érzem magam(1% esély)megnyugtató,hogy tudom miért is nem zavar az egész,amikor ilyen idióták lófrálnak odakint a bikájukkal.
Igen...sajna nagyon sokan vannak így,és főleg az ünnepeken érzik igazán az ilyen emberek,hogy milyen magányosak...
Ha közelebb lennél még sétálhatnánk is együtt..:))
Ugyanezt érzem, és éreztem előző évben.
És már nagyon bennem van a para :D
Állandóan csak keresgélem a prédám, de nehéz olyan lányt találni aki megfelelne.
Nagyon nem szeretnék egyedül lenni ünnepekkor megint, nagyon rossz érzés, olyan hangulatromboló.
Főleg most barátok se valószínű hogy lesznek.
Rutin? Minél kevesebbet gondolni erre, ha már elkerülhetetlen hogy egyedül leszel. Egyebet nem tudok.
Amúgy te merre felől vagy?
üdv, csillagPatrik 20F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!