Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötletetek mitől lenne jobb? (hosszú lesz, köszi ha végigolvasod) Inkább fiúk véleménye érdekel.
Sehol sem tudtak elfogadni. Hamar megtanultam, hogy az emberek rosszak és nem számíthatok a legtöbbjüktől sok jóra. Sokan bunkóztak velem, így kénytelen voltam megvédeni magam és visszabunkózni. Mintha direkt keresték volna, hogy mivel tudnak fájdalmat okozni és idegesíteni. Kénytelen voltam felvenni egy kemény tartózkodó fiús stílust, azért, hogy ne látszódjak annyira gyengének és érzékenynek. Talán emiatt nem is közelítettek hozzám. Meg azért is, mert inkább otthon ültem úgy meg elég nehéz ismerkedni. Legutoljára 15 évesen éreztem magam nőiesnek, amikor úgy is bántak velem, előtte és utána meg úgy, mint egy véres ronggyal. Elhitették velem sikeresen, hogy engem képtelenség szeretni, sem kívánni és csak akkor lesz valaki ha beállok a kavarógépek közé... mert Ők Kellenek.. Sokszor mondták már, hogy nem kellek senkinek, nem akartam a kedvükre tenni, de igazuk lett.. Lassan már gyűlölöm magam amiért sehova, senkihez sem tartozom és nem úgy éltem ahogy ők.. Sokszor eszembe jut, hogy ha eddig nem történt Semmi akkor mégis mitől változna a helyzet? Nem szeretnék egy megkeseredett vénlány lenni aki semmi nőiességet nem érez magában ha egyedül van.
Azért is nem érzem magam nőiesnek, mert kicsik a melleim és amúgy meg 2-3 kiló felesleg van rajtam, ha azt leadnám akkor szinte teljesen eltűnnének a cicik :S nem tudom melyik lenne jobb.. Persze tudom, hogy ne amiatt szeressenek, de egy párkapcsolat fontos része, hogy meglegyen a vágy és, hogy őszintén kívánják egymást. Ha valakinek nem vagyok Teljesen jó akkor inkább hagyjuk az egészet, nem ér semmit. Szeretnék egy teljes nőt adni, de mostanában egy megkeseredett senkinek érzem magam.
18
Nem értelek.. Azt mondod, hogy nem fogadnak el, de 2-3 kilón ki vagy akadva??? Ne mááár.
És mi ez az egész?! Miért bunkóznak veled? A reakciódat megértem, de az egész kezdetét nem látom. Kik bunkók veled? Családi probléma? Mi volt 15 éves korodban, amiért jól bántak veled?
Túl sok nyitott kérdést hagytál nekem :(
"Hamar megtanultam, hogy az emberek rosszak és nem számíthatok a legtöbbjüktől sok jóra" És msot mégis tőlük vársz tanácsot? Ejnye:-D
"kénytelen voltam megvédeni magam és visszabunkózni." Nem voltál kénytelen, ez a gyenge emberek reakciója.
"Nem szeretnék egy megkeseredett vénlány lenni aki semmi nőiességet nem érez magában ha egyedül van. " Akkor ne itt görcsölj, hanem tégy érte. Hihetetlenül (ismétlen, borzasztóan) nehéz lesz, de hát ez van, ezt szerintem te is tudod.
"Azért is nem érzem magam nőiesnek, mert kicsik a melleim és amúgy meg 2-3 kiló felesleg van rajtam, ha azt leadnám akkor szinte teljesen eltűnnének a cicik :S" Ha jól látom, 18 vagy, még nőhetnek a melleid, másrészt rengetegen a kifejezetten nagy mellű nőket csípik, s bizony vannak, akik pedig a kismellűeket, nem is gondolnád, mennyien (persze, ezt nem angyon hiszed, de ez azrét van, mert nincs tapasztalatod)
"Szeretnék egy teljes nőt adni, de mostanában egy megkeseredett senkinek érzem magam. "
Elmondom, mit tennék, ebben a sorrendben:
kis külsőváltoztatás: új haj, ha megengedheted, pár új cucc
tánctanfolyam vagy nyelvtanfolyam
1-2 új hobbi keresése.
Nyomd, s később beszélünk.
Még csak 18 éves vagy, és tested még fejlődni fog - nőiesedni. Lehet, hogy rossz helyen próbálsz ismeretségeket kötni. Sok embernek vannak ilyen rossz korszakai, amikor teljesen padlón van, csak magára számíthat és nem lát kiutat ebből a helyzetből. Szinte már úgy érzi az ember, hogy el van átkozva és a világ összeesküdött ellene.
Ha megoldható, akkor szerintem érdemes lenne elmenned egy kineziológushoz (lélekgyógyász), lehet, hogy tudna segíteni.
Biztos meg fogod találni a párodat is.
Nekem pl pont az ilyen gondolkodású és viselkedésű lányok jönnek csak be mint te. :)
24f
Ez tévedés! 2-3 kiló meg sem látszik egy emberen. 5 már esetleg. De nem is baj. Egy lányon legyen mit fogni! Egyébként nem tudom, mik az előzmények. Miért bántottak? A problémát a gyökerénél fogva kell megszüntetni. Miért voltak ilyenek veled?
Mellesleg... A távolságtartás nagy gond, de az sem lehetetlen, hogy így találsz kapcsolatot, ha érintkezel valahogyan más emberekkel (Második exem pl. nagyon távolságtartó volt. Kihívásnak éreztem, meg is lett az eredménye). Itt az a kérdés, mi a boldogtalanságod oka.
Feltennél magadról egy képet?
Mert a nem kellesz senkinek dumát csak azok a s*ggfejek nyomják akik nem kaptak meg, vagy a hülye barátnőid, akik azt szeretnék, hogy olyan legyél mint amilyenek Ők, hogy ne érezzék magukat kellemetlenül amiért kis rib@nc kavarógépek...
Nekem nem lenne fontos a mellméreted...
Kezd el kihangsúlyozni a nőiességedet és csak azokkal viselkedj fiúsan akik megérdemlik...
Használj enyhe nem túl rikító sminket, festesd divatosan a hajad amit növessz meg legalább nyakig érőre(már, ha rövid)...
Nagyon sok aranyos fiú van akik folyton kiakadnak, hogy a nők milyen ribancok tudnak lenni, na keress egy ilyen fiút magadnak... Előbb-utóbb megtalálja zsák a foltját...
Az a kezdet amikortól emberek közé „kellett” kerülnöm. Most már nem bunkóznak, mert környezetet váltottam, csak régebben, de az annyira belém ivódott, hogy még mindig nehéz rajt túl lépni. Hogy miért voltak ilyenek azt nem tudom, talán azért mert az emberek irigyek és gonoszak, pontosabban inkább a nők, fiúkkal általában jól elvoltam, de nekik is volt néhány szívet melengető húzásuk.....
Úgy vettem észre itt épeszű emberek vannak többnyire akiktől lehet is várni valamit. Ez van gyenge vagyok és túlérzékeny, ez ellen nem tudok mit tenni. Am miért 23:53 mit tettél volna, hogyan védted volna meg magad? Egyenlőre a meglévő feladataimat eltudom látni annak is örülök.. valahogy nincs erőm, időm, kedvem tanfolyamokra járni, de majd ha lesz ez egy jó ötlet.
00:22 mi lett az eredménye, ha szabad tudni? Az ok valószínűleg egy sima mezei depresszió, de jól el tudom rejteni.
09:38 tényleg az mondta aki nem kapott meg, utána meg évekig szívatott, meg még a nővérem mondta, de ő könnyen beszélt akkor már neki volt barátja, (aki azóta is megvan). Nincs családi probléma, meg őt is szeretem, de azért durva volt tőle, hogy ilyet mondott nem is egyszer..
Az a baj, hogy 50kmes körzetben nem találtam ilyen aranyos fiút. Képet csak azoknak szoktam küldeni aki fent vannak msnen, akárkinek nem.
Amúgy meg a külső változás nem elég az csak a kezdet.
00:18 neked meg köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!