Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik, ha egy lány udvarol nekik?
Most tartunk ott, hogy kezd totál a feje tetejére állni a világ, és megfordul minden.
Mi az, hogy egy NŐ udvaroljon egy férfinak? Ez most komoly?
A méltóságunk hol marad? Az más, ha finom célzásokat teszel, hogy szimpatikus számodra, és zöld utat adsz neki...Na de most komolyan, ha öt év múlva kislányt szülök, akkor mire kamasz lesz, már konkrétan arra kell tanítsam hogy hogyan udvaroljon? Mert ilyen irányba tart a világ........
Tényleg az van, hogy sok férfi a besz*risága miatt olyan kifogásokat talál ki magának, mint hogy ha egy nő jól néz ki akkor már csak a pénz lehet neki a legfontosabb, meg ilyenek, pedig mindenki tudja hogy (nagyon kevés nőt leszámítva) nem így van, és a többség sokkal jobban szeretne egy normális kapcsolatot. Csak kifogásokat mindig könnyebb találni mint bepróbálkozni.
Viszont ugyanakkor én azt sem egészen értem, amikor egy nő egy órán keresztül néz valakit, és eszébe sem jut hogy oda menjen az adott férfihez, mert ha én egy lányt helyesnek találok viszont nem is akarok tőle semmit, akkor nem fogom egy órán keresztül nézni.... a másik meg, hogy egy nő mért ne mehetne oda egy férfihez, hogy "szia miújság?" például, én egy 10 éves kisfiútól kezdve a 100 éves bácsiig akárkivel szívesen elbeszélgetek, tehát egy beszélgetés kezdeményezés önmagában semmi szexuális jelleget nem takar! Beszélgetni akárkivel lehet! És szerintem azért egy ilyen fajta kezdeményezést nem lehet össze hasonlítani azzal, mint ha egy nő kezdeményezné például az első csókot, mert az már tényleg furcsán nézne ki, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!