Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik, ha egy lány udvarol nekik?
De ha a pasi félénkebb és nem udvarol nagyon???
Vagy így is hibázok? Akkor mit lehet tenni ilyenkor? Most már legyek rideg???
Ébreszd fel benne a vadász ösztönt..diszkréten, de vegye a lapot.Kacér kihívások, csábos pillantás, bájos rámosolygás...Ha félénk, ne rohand le,de ugy érezze, ő a "bátor" férfi, mert ő közeledik..
Adj neki jeleket, szívesen vennéd ha Ő közeledne..
Megértik ezek a srácok, csak már elkényeztette őket ez a sok rámenős liba, akik udvarolnak nekik. Persze, hogy kényelmesebb így, nem kell törni magukat, mindíg akad ágybetét.
A kisfiúk esetleg szeretik, de egy komolyabb férfi nem.
Nem kell ridegnek lenned, csak barátságosnak. Ha ez nem hat, akkor kár udvarolnod neki.
Már igazából randizgatunk...
Remélem nem érti félre, lehet én jobban "nyomulok" rá szóban, ő meg inkább fizikailag kezdeményezi a dolgokat, csók ilyesmik....
Én nem szexkapcsolatot akarok, sőt még azt se tudom mit akarok, jelenleg csak élvezem a helyzetet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!