Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik szeretik, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik szeretik, ha egy lány udvarol nekik?

Figyelt kérdés
Pl. dicsérgeti őket, biztatja stb....?
2012. nov. 13. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Szeretik.
2012. nov. 13. 10:37
 2/14 A kérdező kommentje:

De ha a pasi félénkebb és nem udvarol nagyon???

Vagy így is hibázok? Akkor mit lehet tenni ilyenkor? Most már legyek rideg???

2012. nov. 13. 10:38
 3/14 anonim ***** válasza:
6%
egy ideig amig meg nem kapnak.. Ha egy no udvarol nem hiszem,hogy a pasik komoly kacsolatra gondolnak hanem sexre:) A pasik szeretik meghoditani a csajokat ez a dolguk forditva nem igazan megy:)
2012. nov. 13. 10:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Kezdeményezhetsz, pozitív megerősítés nem árt. És majd ha kell, úgyis lépni fog. :) De ne halmozd el vörös rózsákkal és bókokkal.
2012. nov. 13. 10:42
 5/14 anonim ***** válasza:

Ébreszd fel benne a vadász ösztönt..diszkréten, de vegye a lapot.Kacér kihívások, csábos pillantás, bájos rámosolygás...Ha félénk, ne rohand le,de ugy érezze, ő a "bátor" férfi, mert ő közeledik..

Adj neki jeleket, szívesen vennéd ha Ő közeledne..

Megértik ezek a srácok, csak már elkényeztette őket ez a sok rámenős liba, akik udvarolnak nekik. Persze, hogy kényelmesebb így, nem kell törni magukat, mindíg akad ágybetét.

2012. nov. 13. 10:44
 6/14 anonim ***** válasza:

A kisfiúk esetleg szeretik, de egy komolyabb férfi nem.

Nem kell ridegnek lenned, csak barátságosnak. Ha ez nem hat, akkor kár udvarolnod neki.

2012. nov. 13. 10:45
 7/14 A kérdező kommentje:

Már igazából randizgatunk...

Remélem nem érti félre, lehet én jobban "nyomulok" rá szóban, ő meg inkább fizikailag kezdeményezi a dolgokat, csók ilyesmik....

Én nem szexkapcsolatot akarok, sőt még azt se tudom mit akarok, jelenleg csak élvezem a helyzetet....

2012. nov. 13. 10:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem! Abszolút nem jön be! Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem szükséges mosoly, megerősítés, ami továbblépteti a "kapcsolatot".
2012. nov. 13. 10:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem fog komolyan venni?
2012. nov. 13. 10:56
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem bejön, ha finoman jelzi, hogy kellek neki: mosoly, véletlen érintés, megdícséri a hajam stb
2012. nov. 13. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!