Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkednétek a neten?
Elgondolkoztam azon, milyen jó is ez, hogy van már nekünk a net. Egyszerűen leülünk elé, és egy csomó emberrel találkozhatunk segítségével, anélkül hogy mennünk kellene valahová. Évtizedekkel ezelőtt ez sokaknak szinte megvalósíthatatlan álom volt. Szinte állandóan csak egy szűk közegben, élettérben mozoghattak, ismerkedhettek, és választhattak párt maguknak..
Most két lánynak írtam az utóbbi pár napban, az egyiknek eszméletlen béna levelet, persze nem is reagált rá. A másiknak egész jóra sikeredett a levél, kíváncsi leszek válaszol-e? Az első talán hozzám illőbb lett volna, de elbénáztam a levelet. Na mindegy .. Ez csak úgy kikívánkozott még belőlem a témával kapcsolatban:)
Sajnos kettőből semmi. Még csak egy -"köszi, nem"- se jött egyikőjüktől sem. Ez ilyenkor egy kicsit ciki nekem:).
Most egyből lecseréltem a profilképeimet, mert ez a kritika azoknak is szólt:).
A grafomán oldalam csiszolgatásához, sebtében el kellene olvasnom egy pár jó könyvet, úgy tapasztaltam utána sokkal frissebbek lesznek a gondolataim, és a szókincsem is feljavul.
Andreandi, hová csatlakozzak be, Te melyik honlapokat ajánlanád?
Addig is köszi, hogy segíteni próbálsz nekem, aranyos vagy!
Köszönöm a linkeket.Az elsőn én is szoktam írogatni:)
A másodikra nem mernék írni, ott csak hölgyek írogatnak, de nagyon izgalmas a téma. A szerelmes pasi félrelépése. Szerintem ez nem különös dolog. Nekem például nem volt azonos szinten a szexuális étvágyam a pároméval, és ez nagyon frusztráló tudott lenni a kapcsolatunkban. Amikor szeretkezés közben azt mondja: "mikor hagyjuk már abba, nekem rövidebb ideig is elég ha csináljuk", vagy a másik, hogy: "most már elfáradt a pu.cikám". Ez nagyon kellemetlen volt a számomra, mert úgy éreztem ezáltal durva voltam hozzá. Ha ez egy másik párnál is hasonlóan előfordul, akkor lehet, hogy a pasi tovább kell hogy keresse ösztönösen is a kielégülését, és ezt csak egy másik partner tudhatja me.
Egy igazán mély kapcsolatban szerintem nincs félrelépés. Ha megtörténik, és tisztelik egymást a párok, akkor ezt elmondják egymásnak ,és közösen döntenek a folytatásról, vagy a nem folytatásról. Ahol ez nem egy alapvető szabály, az szerintem nem nevezhető erkölcsös kapcsolatnak.
Ez is úgy kikívánkozott belőlem:), és sajnálom ha nagyon OFF voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!