Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek neten törökökkel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 09:56
1/25 anonim válasza:
Soha. Aztán majd az első randi után vinnének eladni, mi?
3/25 Golan Trevize válasza:
Nem, mert interneten nem tud gyrost küldeni.
5/25 anonim válasza:
én pogány vagyok de magyar, és akkor mi van?
6/25 Golan Trevize válasza:
4-es: 1241-ben is bejöttek a törökök, aztán mi lett a vége?
7/25 Mókusgyilkos válasza:
én se vagyok megkeresztelve és akk mi van?
am: törökökről beszélünk nem olaszokról :) elhiheted nekem hamarabb fog vmi európai másodvonalbeli "nép" eladni mint 1 hithű török :)
8/25 Tóthné Marika válasza:
Második válaszoló:
De dönert igen!
Döner macht schöner!
9/25 anonim válasza:
6-os:
Hát, akkor ennyi erővel se némettel, se orosszal ne ismerkedjen az ember. Ha a töri alapján ítélitek meg az embereket/népeket, soha nem lesz kapcsolatotok. El kell felejteni a múltat. Egy kapcsolatban sem jó, ha a sérelmeket folyton előhozza az ember. :D
10/25 anonim válasza:
Én igen!
Úgyis kíváncsi vagyok,hogy milyen méheket tenyésztettek,hogy elő tudják állítani a törökmézet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!