Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek neten törökökkel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 09:56
11/25 Diavolino44 válasza:
A torok lanyok nem a legszebbek. :(
A multkori erasmus-os torok csaj, 30nak nezett ki aztan csak 19 volt.
12/25 anonim válasza:
Amúgy ha kimész Németországba,ott az emberek 40% török.
13/25 anonim válasza:
Miért nem jók neked a magyarok??
14/25 anonim válasza:
Lehet,hogy a kérdező török.
A törökök imádják a magyarokat.
Amikor kinn voltam,és megtudták,hogy magyar vagyok,egyből felcsillant a szemük,nagy vígan fogadtak,ingyen kaját kaptunk az egyik étteremben.
Mert a törökök úgy fogták fel,hogy ők 300 évig itt vendégeskedtek nálunk.
15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti : nem mennék ki azért németországba, hogy törökökkel ismerkedjek.A kérdést azért tettem fel, mert velem szeretne egy török ismerkedni.
Utolsó : nekem a magyarok is jók
2012. aug. 9. 10:43
16/25 A kérdező kommentje:
ma 10:41 nem vagyok török :)
2012. aug. 9. 10:45
17/25 anonim válasza:
nem, mert fügével csalogat, a hosszú ujjaival átkapcsolja a gyönge kis karodat, és elvisz rabszolgának, de ez még a kisebb baj; ha nem viselkedsz jól, akkor, elvisznek a héttoronyba!!!!!!!!!
18/25 Kovács Pistike01 válasza:
19/25 anonim válasza:
Nem.. engem jelölgetnek be facen de engem idegesítenek nem hogy ismerkedjek velük. Szerintem csúnyák. :D magyar srácokkal ismerkedj inkább :D még eladnak 5 perc után
20/25 anonim válasza:
Eleinte biztosan kedvesek. Vigyorogni, udvarolni tudnak jól. Aztán később jöhetnek a gondok. Törökországban (és még sok arab és afrikai országban) a nők csak másodrendű lények. Gondold át, hogy vállalod-e amélyen alárendelt szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!