Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismerkednétek neten törökök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkednétek neten törökökkel?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 09:56
1 2 3
 11/25 Diavolino44 ***** válasza:

A torok lanyok nem a legszebbek. :(

A multkori erasmus-os torok csaj, 30nak nezett ki aztan csak 19 volt.

2012. aug. 9. 10:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Amúgy ha kimész Németországba,ott az emberek 40% török.
2012. aug. 9. 10:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Miért nem jók neked a magyarok??
2012. aug. 9. 10:39
 14/25 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a kérdező török.

A törökök imádják a magyarokat.

Amikor kinn voltam,és megtudták,hogy magyar vagyok,egyből felcsillant a szemük,nagy vígan fogadtak,ingyen kaját kaptunk az egyik étteremben.

Mert a törökök úgy fogták fel,hogy ők 300 évig itt vendégeskedtek nálunk.

2012. aug. 9. 10:41
 15/25 A kérdező kommentje:

Utolsó elötti : nem mennék ki azért németországba, hogy törökökkel ismerkedjek.A kérdést azért tettem fel, mert velem szeretne egy török ismerkedni.

Utolsó : nekem a magyarok is jók

2012. aug. 9. 10:43
 16/25 A kérdező kommentje:
ma 10:41 nem vagyok török :)
2012. aug. 9. 10:45
 17/25 anonim ***** válasza:
nem, mert fügével csalogat, a hosszú ujjaival átkapcsolja a gyönge kis karodat, és elvisz rabszolgának, de ez még a kisebb baj; ha nem viselkedsz jól, akkor, elvisznek a héttoronyba!!!!!!!!!
2012. aug. 9. 10:55
 18/25 Kovács Pistike01 ***** válasza:

A törökök a testvéreink. :)

Rákóczi kiáltványa:

http://www.youtube.com/watch?v=hxcv6IN6Nfg

2012. aug. 9. 11:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem.. engem jelölgetnek be facen de engem idegesítenek nem hogy ismerkedjek velük. Szerintem csúnyák. :D magyar srácokkal ismerkedj inkább :D még eladnak 5 perc után
2012. aug. 9. 11:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Eleinte biztosan kedvesek. Vigyorogni, udvarolni tudnak jól. Aztán később jöhetnek a gondok. Törökországban (és még sok arab és afrikai országban) a nők csak másodrendű lények. Gondold át, hogy vállalod-e amélyen alárendelt szerepet.
2012. aug. 9. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!