Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell, flörtölni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell, flörtölni vagy lányokkal neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
semmi ötletem nincsen,hogy mit irjak nekem tetsző lányoknak,amire válasazolnak,és nem sértődnek meg.
2012. okt. 28. 08:39
 1/10 anonim válasza:
hány éves vagy?
2012. okt. 28. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2012. okt. 28. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Pár hete tök ismeretlenül írtam rá egy lányra. Csak annyit,hogy nagyon szimpatikus és szívesen megismerném. Azóta levelezünk.Ne legyél tolakodó.Ennyi.
2012. okt. 28. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se légy tolakodó. Egy jól megfogalmazott levélre többnyire válaszolnak a csajok, főleg, ha kérdést is felteszel benne, de ha csak annyit írsz, hogy "szia, szimpatikus vagy, szívesen megismernélek" akkor arra lehet, hogy nem kapsz választ.
2012. okt. 28. 09:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Sok lány nem válaszol társkeresőn,de ugyanarra a szövegre mások igen,csak nem jövökbe nekik nem ismerkednének velem
2012. okt. 28. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
én azt nem szeretem amikor valaki úgy nyomul hogy : "hello szép a segged ismizünk" vagy "szia, mekkora melled a nagy/kis mellűeket szeretem " ezek a pofátlanság határai szerintem ha olyat írsz hogy szeretnélek megismerni vagy helyesnek tartalak biztos kedves vagy vagy valami ilyesmi akkor veszi a lány és nem koptat le :)))
2012. okt. 28. 10:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia!ismerkednük? /Szia!barátkozunk? <------ez csp-s szövegem
2012. okt. 28. 10:09
 8/10 anonim válasza:

Szerintem ilyesmit kellene írnod:

"Szia. Szívesen megismernélek! Várom válaszod".

Ha nem válaszol, értelemszerűen nem tetszel neki. Mindig legyél normális... ne siettesd. Olajozottan fog ez menni...

2012. okt. 28. 10:54
 9/10 A kérdező kommentje:
sok szép lány van mindenhol,neten meg valoságba is akivel eltudom kébzelni kapcsolatot
2012. okt. 28. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Tök 8 hogy mit írsz (épeszű, trágárságoktól mentes levélen kívül) ha tetszel neki és társkeresés miatt regisztrált, nem pedig unalomból akkor válaszolni fog.
2013. febr. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!