Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi? Témázás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi? Témázás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akit megszeretnék invitálni egy éjszakára randizni. Első randim de nem az első csajom. Az elsővel véletlenül jöttem össze egy táborba.

Na akkor a kérdés: Miről beszéljek? Mit csináljak? Hová vigyem? Egyáltalán mit csináljak? Félek túl rányomulni meg egyből a nagy kérdéseket feltenni neki. Most az elsőn mondjam el neki mit érzek iránta vagy a következőn? Mert én az elsőn szeretném.

Van pár témám pl magamról beszélni meg elmondani milyen vagyok mivel a csaj rosszúl ismert meg. Mivel az ember haverokkal kicsit jobban érzi magát ezért én is úgy vagyok vele, hogy nem az igazi énemet ismeri hanem amikor társaságba vagyok.

2012. nov. 12. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

beszélj vele bármiről csak netről meg időjárásról ne

halastóhoz sétálni

2012. nov. 12. 20:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam én is mert egyiket sem szeretem. Gamer vagyok az igaz de netről nincs mit beszélni sőt nem is akarok, meg az időjárás sem érdekel annyira nem érdekel, hogy mi lesz holnap vagy azután. Jöhet világvége is azsem izgatna csak akkor ezt a csajt minél hamarabb megszeretném csókolni :)
2012. nov. 12. 20:51
 3/3 Geta96 ***** válasza:
Zene, hobbi, tv műsorok(szerintem tök jó téma), pl.:mit tennél ha megnyernéd a lottót? téma. bulik(sztorizgatás), ki utálja jobban a BKV-t. vagy akármi.
2012. nov. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!