Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem a lánynál? Van barátja, ennek ellenére találkoztunk
Nő létemre nem sokra tartom az ilyen lányokat, őszintén szólva.
Ha van barátja, de nem szerelmes belé, másfelé kacsintgat, akkor minek van vele? Hülyíti a srácot?
Ha teszem azt, otthagyná a mostani pasiját és összejönne veled, te hogy lehetnél biztos benne, hogy legközelebb nem pont téged fog így hülyíteni, mint a jelenlegi barátját? Neked hogy esne a dolog?
Taktikázik, addig nem hagyja ott a pasiját, amíg te nem omlassz a lábai elé! Majd jusson eszedbe, amit mondtam!
23/L
Akkor miért nem szakít vele?
Ehelyett inkább veled találkozgat. Gratulálok!
Én megértem a lányt is, a leírottak alapján. Gondolkodóban van, hogy együtt maradjon-e a barátjával. Ha nagyon kell neked ez a csaj, akkor adj neki egyértelmű jelet, vagy mondd meg neki őszintén, hogy akarsz tőle valamit. Ezután már egyértelmű lesz számára, hogy döntenie kell. Eldől, hogy mi/ki a fontosabb neki.
A kérdésre, hogy van-e esélyed a lánynál. A válaszom: igen. De persze nem kizárt az sem, hogy pofára esel...
Én megértem a lányt. Szerintem azért mert találkozik egy valakivel meginni egy kávét, megismerni egy új embert, attól még nem csalja meg a párját, még ha boldogtalan is vele. Kinyitott egy új ajtót, és még barátkozik vele, eldönti, hogy kell-e neki vagy sem, belép rajta, vagy bezárja és marad a régi, megszokott dolgoknál. Szerintem nem szabad valakit azért elítélni mert a párja mellett találkozott valaki mással. Ennyiből ha engem megszólít valaki egy orvosi rendelőbe, és kellemesen elbeszélgetünk, míg várunk, akkor egy aljas ember vagyok, aki kihasználja a párját? Hozzátenném, a mostani párommal úgy ismerkedtem meg, hogy még én is kapcsolatban voltam. Egy 3 éve húzódó, szakításokkal teli, boldogtalan kapcsolatban voltam. Mikor a mostanival ismerkedtem, teljesen úgy találkoztunk, beszélgettünk mint barátok, ismerősök, szóba sem került az, hogy megcsalom a párom, hogy mi majd együtt leszünk. Egyszerűen szimpatikusak voltunk egymásnak, majd döntöttem, szakítottam, rá 2 hétre már egy pár voltunk a jelenlegivel. Mindez 1 éve történt, boldogabb vagyok mint valaha, ha nem ismertem volna meg, a ragaszkodásom, megszokás miatt lehet, hogy még mindig a szarban húznám, vagy húztam volna még pár hónapig. (És sosem csalnám meg a páromat sem, amelyik kapcsolatban minden rendben van, nem kell attól tartani, hogy majd "biztos veled is ugyanígy csinálja majd, és kidob másért" történettől. )
Szerintem van esélyed a lánynál, csak még nem tudta eldönteni mit szeretne, lépjen vagy sem. Szerintem nem kell ráerőltetni, színt vallani, legyetek barátok, hallgasd meg, ha találkozni szeretne keresni fog, adni fogja a jeleket. A legfontosabb, hogy adj neki időt, ha pedig elég érett és komolyan gondolja, akkor nem a párja mellett fog kikezdeni veled, és belebonyolódni egy se veled se nélküled kapcsolatba. Ha kellesz neki, akkor szakítani fog és idővel együtt lesztek. Én így látom..
22/N
Attól még, hogy van valakinek pasija, találkozhat a barátaival is... a BARÁTaival.
Szerintem csak barátnak tekint, már bocsi:D És ezek a "jelek" különböző internetes oldalakról.. Nem a legmegbízhatóbbak. Komolyan.
Már velem is volt olyan, h volt pasim, közben találkoztam párszor egy régi haverral. No igen, csakhogy ő félreértette, a végén össze is verekedett a pasimmal.. A pasim meg csak nézett, hogy most mi van, mert ő tudta, hogy találkoztunk és azt is tudta, hogy egyáltalán nem tetszik. Kicsit gáz volt az egész helyzet:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!