Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ha egy fiú arcilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha egy fiú arcilag nagyon de nagyon nem. Jön be nektek (nem zsiros a haja, pattanasos az arca stb), de sportos teste van es humoros, akkor mit tegyen, hogy ennek ellenére bejojjon nektek?

Figyelt kérdés
Mik azok a praktikak amiket ilyenkor bevethet egy fiu, hogy meghoditson titeket? Van kiut ilyenkor is es mint mindent, ezt is csak akarni kell es celt fog erni nalatok csajok?
2012. okt. 30. 22:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Tehat igenyes a pasi sportos is es jol is.oltozik csak pl hörcsög vagy mano feje van hatalmas orral hegyes fulekkel stb. De nagyon akar titeket es biztosra akar menni, akkor mivel tud eljutni oda, hogy megkedvelteti magat veletek?
2012. okt. 30. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Az embereknek általában sokkal nagyobbak az elvárásaik magukkal szemben, mint másokkal.
2012. okt. 30. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy van ez, de én azt vettem észre, hogy a kevésbé szép embereknek a párjuk mindig tipikus szépség, legyen szó férfiről vagy nőről. Úgyhogy itt látni is szerintem, hogy a szépség nem a legfontosabb. (Az csak azoknak, akik nem egy társra vágynak akit szerethetnek, hanem inkább akit mutogathatnak) Szerintem semmi baj azzal, hogy a fejed fura :D , vagy a pattanások. Pattanásos a fiúk 90%a, úgyhogy nyugi. Sőt én úgy veszem észre, hogy a nagy nőcsábászok mind 'kevésbé' szépek. Mindegyik a kisugárzásával, humorával hódit, meg hogy kedves. Viszont a túl kedvességel is kell vigyázni, mert a lányok bekategorizálhatnak a csak barát szférába. Légy humoros, bár ha az Istenke nem áldott meg jó humorérzékkel, az sem baj. A kisugárzásod és a viselkedésed számit :) hogy látni, hogy tudsz lazitani, de kellő időben komoly is lenni. tudsz szeleburdi, de egyben figyelmes is lenni. :)
2012. okt. 30. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
hát nekem van egy fura szokásom, hogy egy pasiban először az arcát nézem meg, utána a seggét.. és hát azért nekem nagyon sokat számít, hogy egy pasinak helyes/normális arca legyen:/
2012. okt. 30. 23:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor neked nagyon furcsa szokasaid vannak es boduletesen felszines libacska vagy. Vagyis nemszeretem lanytipus.
2012. okt. 30. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
te meg sajnos nem fogsz tudni semmit sem kezdeni ha nyomika a fejed.. sajnállak. vagyis nem..
2012. okt. 31. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmit ne tegyél, legyél önmagad ha a belsőd megfogja marad. Ha nem, nincs olyan isten hogy működjön
2012. okt. 31. 13:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem.ugy latom, hogy hude erdekelne a lanyok tobbseget a belso.
2012. okt. 31. 14:32
 9/9 anonim válasza:
Legyél határozott, de laza és vicces is.
2012. nov. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!