Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülnek a pasik? Jó ez, hogy mindkettő én vagyok?
Magabiztos, makacs, öntörvényű lány vagyok. 2 énem van, az aki bolond, minden baromságban benne vagy, vidám és kedves és a kemény, aki bizonytalan és senkit se enged közel. Úgy ahogy felveszek egy szép barna, hosszú szárú csizmát vagy cicanadrágot és ugyanazzal az örömmel egy stoplis cipőt és sípcsontvédőt. Mivel focista vagyok. Vannak fiúk akik megkörnyékeznek, mindig voltak, de sose azok akik nekem is kellettek...valószínűleg válogatós vagyok. De olyan fiú kell akivel tudok harcolni, aki megnevetett és kihozza belőlem mind2 énem.
Fiúslány vagyok, de bejön ez egyáltalán a pasiknak?
18 vagyok és hétköznap nőiesebben öltözködöm, derékig érő hosszú szőke hajam van szóval nem nézek ki fiúnak, mégis azok a fiúk akik tetszenének mintha félnének attól akit látnak bennem...
nem te vagy az egéz véletlenül? :D
#9. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!