Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri alibi csajt azért, hogy anyuméknak ne tűnjön fel, hogy meleg vagyok?
Szóval van egy bátyám..és ő mikor 17volt,vittük a bnőjét magunkkal nyaralni. És ugye..én is nemsokára 17 leszek. és anyumék elég rendesen kérdeznek a csajok felől. És nem tudom mit csináljak,teljesen össze vagyok omolva :(. Nem elég ezt feldolgozni,ezzel élni. Még anyumék is folyamatosan,nagyszüleim is a csajokkal zaklatnak. Nem tudom mit kéne tennem. Kicsit összevagyok zavarodva.. megéri egy lányt magamba bolondítani csak azért,hogy szüleim megne tudják? És ezzel nem lenne lelkiismeret fordulásom ? Hogyne lenne.. vagy mondjam el a csajnak,és akkor csak anyumék előtt színjáték az egész..de melyik csaj menne bele egy ilyenbe?
Anyuméknak semmi képpen nem szeretném elmondani.De egyszerűen már nem tudom tovább idegekkel..az iskola,barátok,rokonok. egyszerűen kirohannék az életből. kurv@ra nem én kértem ezt,hogy meleg legyek.és nem is szeretnék az lenni. most sem. és holnap sem. és ha lehetne ezer kívánságom csak egy lenne hogy hetero legyek. és utálok minden ratyi felvonulást...meg nyávogós meleget..és ezt az egész sz@r életet. köszönöm szépen isten. én ezt kaptam tőled..fajin,de tényleg..^^
Jó offot félre téve,nem tudom mit kéne kezdenem. jó a meleg ellenesek most írhatják,hogy ugorjakútbafiam. vagy hasonlók. szóval oké ez megvolt ilyen nem kell köszi. olyan sem,hogy a melegség nem létezik.
Csak egyszerűen valami segítséget kérek :\'( nem lehet ezt nagyon bírni..
14:40
Ha te a gyerekem lennél, személyesen ölnélek meg.
ma 16:31
Nagyon kedves vagy, örülök hogy nem vagyok a gyereked. Egyébként miért is?
Néha engem is szoktak cseszegetni ezzel a témával, de én azt szoktam mondani, hogy nincs időm csajozni meg ilyesmi. Eddig nem nagyon gyanakodtak.
Amúgy történt azóta vmi?
17/f
az szép ;)
ha van kedved dumálhatunk erről msn-en :)
küld el piriviben a címedet, ha van kedved
Szia =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!