Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri alibi csajt azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri alibi csajt azért, hogy anyuméknak ne tűnjön fel, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval van egy bátyám..és ő mikor 17volt,vittük a bnőjét magunkkal nyaralni. És ugye..én is nemsokára 17 leszek. és anyumék elég rendesen kérdeznek a csajok felől. És nem tudom mit csináljak,teljesen össze vagyok omolva :(. Nem elég ezt feldolgozni,ezzel élni. Még anyumék is folyamatosan,nagyszüleim is a csajokkal zaklatnak. Nem tudom mit kéne tennem. Kicsit összevagyok zavarodva.. megéri egy lányt magamba bolondítani csak azért,hogy szüleim megne tudják? És ezzel nem lenne lelkiismeret fordulásom ? Hogyne lenne.. vagy mondjam el a csajnak,és akkor csak anyumék előtt színjáték az egész..de melyik csaj menne bele egy ilyenbe?

Anyuméknak semmi képpen nem szeretném elmondani.De egyszerűen már nem tudom tovább idegekkel..az iskola,barátok,rokonok. egyszerűen kirohannék az életből. kurv@ra nem én kértem ezt,hogy meleg legyek.és nem is szeretnék az lenni. most sem. és holnap sem. és ha lehetne ezer kívánságom csak egy lenne hogy hetero legyek. és utálok minden ratyi felvonulást...meg nyávogós meleget..és ezt az egész sz@r életet. köszönöm szépen isten. én ezt kaptam tőled..fajin,de tényleg..^^

Jó offot félre téve,nem tudom mit kéne kezdenem. jó a meleg ellenesek most írhatják,hogy ugorjakútbafiam. vagy hasonlók. szóval oké ez megvolt ilyen nem kell köszi. olyan sem,hogy a melegség nem létezik.

Csak egyszerűen valami segítséget kérek :\'( nem lehet ezt nagyon bírni..

2009. aug. 14. 00:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Biztosan meleg vagy? Ha ennyire rühelled és szeretnél heteró lenni, azért elmehetnél dokihoz és megkérdezhetnéd, hogy ez nem egy átmeneti zavar-e az agyadban.
2009. aug. 14. 09:27
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
átmeneti zavar az agyadban :D
2009. aug. 14. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:
49%

én azért kiprobálnám milyen csajokkal lenni (ugy amblokk kapcsolattol kezdve szexig mindent),hátha megtetszik

még mindig jobb ha bi,mint homo...

2009. aug. 14. 10:11
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj! ő tudja, hogy meleg és kész! Fogadd el. Hiába próbálja ki lánnyal a kapcsolatot, szerelmes nem lesz lányba. És a szex sem lesz jó neki lánnyal. Ő pont úgy és azért tudja, hogy ő meleg, ahogy és amiért te tudod, hogy hetero vagy.

De, ez esetben megkérnélek, hogy próbáld ki egy veled azonos nevűvel, kedves előző! Kapcsloatot, és szexet is. Ki tudja? Lehet, hogy rájössz, hogy meleg vagy... Pff...

Istenem hogy lehet valaki ilyen értetlen...?

2009. aug. 14. 10:16
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy lenne lelkiismeret furdalásod.. inkább haverkodj össze a csajjal, és kérdd meg hogy játsza el ezt a szerepet a családod előtt. de előbb-utóbb úgyis meg kell mondanod a szüleidnek. én mondjuk még lehet benne is lennék egy ilyenbe :D
2009. aug. 14. 10:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

kérj meg egy lányt, hogy párszor menjen fel hozzád, de úgy, hogy ő is pontosan tudja, hogy ez csak színjáték

és otthon mond azt, hogy vidéken lakik és ezért csak ritkán tudtok találkozni

szerintem könnyedén találsz ilyen lányt:)

ha kicsit fiatalabb lennék, én is benne lennék szerintem:D

2009. aug. 14. 11:34
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
az alibi csaj jó ötlet, nem egyszer hallottam, h így oldották meg a helyzetet. kérd meg vmelyik lány ismerősödet! ha van olyan, akiben megbízol, és elmondhatod neki, mi a helyzet.
2009. aug. 14. 13:47
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én folyton alibi pasikat kerestem magamnak, borzalmas volt eljátszani, hogy szeretm őket, fujj...:S De akkor még magam előtt sem mertem felvállalni, hogy "más csapatban játszom". Aztán kijelentettem anyának, hogy bocs, de a lányokat szeretem, ennyi volt. Szerintem legyél te is őszinte, kivéve ha a szüleid korlátolt homofóbiások. Bár ha így van, akkor is szeretnének;) Sok szerencsét, akármi is lesz!

17L

2009. aug. 14. 14:03
 19/27 anonim ***** válasza:
3%
Én ha meleg lennék tuti öngyilkos lennék.
2009. aug. 14. 14:35
 20/27 anonim ***** válasza:
19%
Én ha hetero lennék biztos öngyilkos lennék.
2009. aug. 14. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!