Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Hogyan tudjam meg több vagyok -e neki mint egy barát?
hasonló csónakban evezek én is.. de nálam még az is ront a helyzeten, hogy 7 év van közöttünk. msn-en beszélgettünk, és elhívott találkákra is, ahová sajnos nem tudtam elmenni. De aztán egy nap elkezdett nekem integetni és én megfagytam. Nem tagadom, nagyon tetszik nekem a fiú, és ha tetszik valaki...olyankor sajnos nem tudok értelmesen gondolkodni, létezni. Ezután még hetekig beszéltünk a fent említett program segítségével, és mindig kért tőlem egy új találkozót. A végére igent mondtam. Másnap egy másik lánnyal láttam őt kézen fogva... :)
Az a baj, hogy minden nap rá gondolok, és arra, mi lenne, ha beszélnék vele, hogy mi lenne akkor ha elmondanám neki mit is érzek valójában?! De félek... hisz nem hiszem, hogy elhagyná a barátnőjét, értem.. Az a hét év, mégis hét év, de nekem nem sokat számít(ana). Ha esetleg neked jól sülne el a dolog, kérlek írd meg, nagyon érdekelne és talán még én is bátrabb lennék (kétlem). :)
minden jót és sok sikert. :)
Nyugodtan kezdeményezz, nem veszíthetsz semmit tényleg! vagy utalgass a dologra, nálam ez bejött, mi is ilyenek voltunk a barátommal, nagyon nehezen de rávettem magam hogy kezdeményezzek, és vette a lapot a célozgatásaimból, már 2 hónapja együtt vagyunk, mondjuk elég hosszú herce-hurca után, sokáig kérettük magunkat... :) próbáld meg,sokat nem veszíthetsz, sikerülni fog, szerintem tuti lesz belőle valami ha sokan mondták hogy tetszel neki, meg ha úgy viselkedik :)
Sok sikert, majd írj, hogy mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!