Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem? Hogyan tudjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Hogyan tudjam meg több vagyok -e neki mint egy barát?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú. akivel már régebb óta jóba vagyok. Közös bulikba járunk legtöbbször , és elég sokat futunk össze véletlenül. Sokszor néz ha meglát és mosolyog rám mostanában egyre többet . A bulikban is állunk és nézzük egymást de kezdeményezni egyikőnk sem mer . Ő olyan fiú akinek eddig csak lányok kezdeményeztek , de félek ha én is próbálkozom visszafog utasítani , bár mindenki azt mondja hogy tetszem neki... de mégsem merem . Pár napja megtudta a titkom és este beszéltem is vele de ezt a témát nem hozta fel. Holnap is közös buliba leszünk és jövőhéten is közösen megyünk a Mátrába . Mennyek oda hozzá? Vagy mit mondjak neki ? Kérdezzem meg konkrétan hogy mi a véleménye ? Segítsetek!
2009. aug. 13. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj oda hozzá és kezdeményezz hiszen mit veszithetsz? ha jófej és tényleg nem akar tőled semmit akk szépen vissza utasít nem pedig elzavar a g.cibe :D szal nyugodtan kezdeményezz sztem sikered lesz :)
2009. aug. 13. 19:49
 2/4 anonim válasza:

hasonló csónakban evezek én is.. de nálam még az is ront a helyzeten, hogy 7 év van közöttünk. msn-en beszélgettünk, és elhívott találkákra is, ahová sajnos nem tudtam elmenni. De aztán egy nap elkezdett nekem integetni és én megfagytam. Nem tagadom, nagyon tetszik nekem a fiú, és ha tetszik valaki...olyankor sajnos nem tudok értelmesen gondolkodni, létezni. Ezután még hetekig beszéltünk a fent említett program segítségével, és mindig kért tőlem egy új találkozót. A végére igent mondtam. Másnap egy másik lánnyal láttam őt kézen fogva... :)

Az a baj, hogy minden nap rá gondolok, és arra, mi lenne, ha beszélnék vele, hogy mi lenne akkor ha elmondanám neki mit is érzek valójában?! De félek... hisz nem hiszem, hogy elhagyná a barátnőjét, értem.. Az a hét év, mégis hét év, de nekem nem sokat számít(ana). Ha esetleg neked jól sülne el a dolog, kérlek írd meg, nagyon érdekelne és talán még én is bátrabb lennék (kétlem). :)

minden jót és sok sikert. :)

2009. aug. 13. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kezdeményezz, nem veszíthetsz semmit tényleg! vagy utalgass a dologra, nálam ez bejött, mi is ilyenek voltunk a barátommal, nagyon nehezen de rávettem magam hogy kezdeményezzek, és vette a lapot a célozgatásaimból, már 2 hónapja együtt vagyunk, mondjuk elég hosszú herce-hurca után, sokáig kérettük magunkat... :) próbáld meg,sokat nem veszíthetsz, sikerülni fog, szerintem tuti lesz belőle valami ha sokan mondták hogy tetszel neki, meg ha úgy viselkedik :)

Sok sikert, majd írj, hogy mi volt :)

2009. aug. 13. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Manapság már a csajok is ugyanúgy kezdeményezhetnek, mint a pasik. Sőt, a legtöbb srác szereti is. Főleg, ha félénkebb az illető. A buli megfelelő lehet a táncra, iszogatásra és persze beszélgetésre. Ha túl hangos lenne a zene és nem hallanátok egymást, nyugodtan hívd arrébb, ha érdekled és akar társalogni, akkor biztos, hogy veled fog menni. Aztán beszélhetsz neki arról, hogy mit érzel iránta és hogy ő hogyan vélekedik erről. A mátrai nyaralás pedig szerintem egy újabb jel. Ott is beszélgess majd vele többet, legyél a közelében, poénkodjatok, hülyüljetek. Ne add fel, próbálkozz! Meglátod, kitartásodat majd siker koronázza! :)
2009. aug. 14. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!