Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem nála vagy csak barát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála vagy csak barát?

Figyelt kérdés

Á. 3 hónapja tetszik. Minden este beszélünk msn-en, és hetente 3szor találkozunk. Ő még nem tudja mit szeretne. Már bemutatta a rokonait, voltunk együtt korizni is, de nem volt semmi, csak én simiztem a lábát, meg rádőltem a vállára. Kori közben végig fogta a kezem. Azt mondta jól érezte magát, és szeretne még menni. Szilveszterkor is 5-ször próbált kihozni itthonról.

mégsem tudom h mit szeretne, pedig nem is annyira fiatal :17,5 éves, bár, fiúiskolába jár,nem tudom, hogy ez e a gond.

azt mondja,hogy amúgy jól nézek ki... De akkor mégis meddig várjak?

Egy tanácstalan 18 éves lány

2010. jan. 4. 17:43
 1/3 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele mond el neki mit érzel nem fog hülyének nézni:)sok sikert
2010. jan. 4. 17:46
 2/3 anonim válasza:

Leányzó az a helyzet, hogy a srác valószínűleg nem mer lépni, de előfordulhat az is, hogy csak barátként szeretne téged maga mellett tudni.

Ha nem szeretnél várni, akkor menj és beszélj vele erről a dologról. Tisztázd a helyzetet, hogy pontosan mi legyen köztetek. - Mr. White

2010. jan. 6. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, az a helyzet, hogy ezt nagyon egyszerűen meglehet beszélni, és főleg ha ilyen jóban vagytok, semmi gond nem lehet belőle. amugy szerintem az a valószinübb h a gyerek nem mer lépni feléd
2010. jan. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!