Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha egy lány hív el titeket randizni?
Hát a fiúk a dominánsak, nem?
Már ezt is mi csináljuk? Főzés, mosás, takarítás, és még a randit is mi szervezzük? Hát túróst nektek:
Most megint jönnek a 40+ éves nők, hogy ihaj-csuhaj ilyen a világon nincs, hogy egy lány hívjon el egy fiút..
Ez már nem a 70-es évek.
A kérdésre válaszolva: Bárcsak megtörténne.. A kiszemeltemnek sajnos van barátja, így eddig még nem hívtam el sehova :( De majd egyszer lehet megpróbálkozok vele.. Szerelemben és háborúban mindent szabad
Én lány vagyok, és meg is tettem ezt a lépés, erre a srác közölte, hogy ő nem szereti, ha a lány kezdeményez/elhív valahova.
Másik eset, hogy fiú barátomat hívtam el valamerre, csak baráti alapon, kb másodjára, és akkor elkezdte magyarázni, hogy nem akar megbántani, de nem akar tőlem semmi komolyat. Eléggé hülyén jött ki, mert én sem akartam semmit tőle, csak barátok voltunk, jól éreztük magunkat a másikkal, de semmi több.
Szóval az ilyennel vigyázni kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!