Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS SEGÍTSÉG! Elvesztettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS SEGÍTSÉG! Elvesztettem a csajt, van még remény egyáltalán?

Figyelt kérdés

szept. 23-án írtam neki FB-on, mert fel kellett vennem vele a kapcsolatot. Azóta többször találkoztam vele mivel együtt csinálunk valamit. Én totálisan szerelmes lettem a csajba.

De most csütörtökön kiderült ,hogy van barátja. Azt nem tudom mióta,de meg fogom kérdezni tőle.

Biztos sejti, hogy tetszik nekem, sőt biztos, de így hogy barátja van szerintem nincs esélyem. Az hogy hogy derült ki, hogy barátja van az is 1 történet... én írtam neki sms-t és ő visszaírt hogy a barátjával ül a moziban.

Azóta teljesen kivagyok, úgy érzem elvesztettem,nem léptem, nem hívtam meg sehova stb..most szerettem volna komolyabban udvarolni... de az a legrosszabb hogy jövőhéttől, úgy kell ránéznem, mivel (együtt csinálunk vmit) hogy nem lehet az enyém.

Most mit csináljak ???

én 25/F, ő 22/L

2012. nov. 10. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jobban nézel ki, mint a pasija, akkor van esélyed.
2012. nov. 10. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Máskor az első perctől kezdj udvarolni, és akkor lepattint majd a csaj a pasija miatt, mielőtt még nagyon beleélnéd magad.
2012. nov. 10. 11:32
 3/5 A kérdező kommentje:

azon gondolkodtam ,hogy amit együtt csinálunk csinálja mással 2 . félévtől. Így talán könnyebb lesz nekem.

Mert most minden héten találkozunk így nem lesz egyszerű nekem. Vagy elkezdjek neki udvarolni ? elhívni valahova ?

2012. nov. 10. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:

gerinctelen dolog, de tényleg próbálj bevágódni nála. viszont ne nyomulj, csak takarékon. de azért érzékeltesd, hogy bejön neked. ha van esélyed nála akkor látni fogod rajta. aztán fokozatosan ráindíthatsz és végül lapátra kerül a barátja.

Nincs sok esély rá, de vedd fel a kesztyűt ha szerinted megéri.

Azért megjegyzem, ha az én barátnőmnél csinálna ilyet valaki és megtudnám, utána a csóka a balesetin nyaralna 2 hétig minimum. Szóval csak ésszel, nem árt utánanézni a barátjának.

2012. nov. 10. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
4-essel nagyon egyetértek!:D nézz utána,hogy ki a barátja,ha "csicska" akkor nyomulhatsz,de ne bunkón.Ha meg 2x akkora mint te akkor nagyon óvatosan...feltéve ha szerinted megéri!
2012. nov. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!