Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most hogyan? (többi lent)
Újra én vagyok.Aki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36294.. tedte fel. Hát ez egyre bonyolultabb és nem "tökölök" ahogy a előző válaszba írták. Mert ma tedtem azokból dolgokat amit leírtak válasznak előzőnek.Például közel ültem hozzá maszíroztam a vállát ő is az enyémet :) súgdolóztam vele.És ezek a tanácsok jól is jöttek be amit megfogadtam belőlük Továbbra is jól el voltunk mint az előző alkalommal is.
DE A LÉNYEG: Amiért megint ide kell fordulnom hogy a legjobb barátom is tudatta ma velem konkrétan a szemembe mondta hogy ő felszedi a csajt.
Itt most mit tegyek ebben kellene a segítség.
É ebből három ki utat láttok.
1.Továbbra is próbálok össze jönni a csajjal.(De ha sikerül Félek hogy Barátom megharagszik rám teljesen.)
2.Át engedem Barátomnak és "legyen vele boldog" [De ezt nem szeretném,mert én totál oda meg vissza vagyok a csajért és nem szeretném át adni]
3.Megbeszélem barátommal hogy inkább hadlyuk a csajt mert a barátságunk fontosabb.(De ebben nem biztos hogy benne lenne)
Na ehhez kell nekem folytatás.
Ha tetszik a csaj,akkor a 2. és 3. válasz kiesik.Szóval marad az első.Ne feltételezd,hogy a barátodnak ugyanúgy tetszik a lány,és ő is neki.Simán lehet,hogy neki csak egy a sok közül,Neked viszont több esélyed van a lánynál.Ha emiatt megutál,akkor nem is a barátod igazán.
Szerintem beszéld meg a barátoddal,hogy Neked is tetszik a lány,és szeretnél összejönni vele.Max versenyeztek,nem hinném,hogy ezen össze kéne veszni.
Viszont a múltkor azt írtam,ne legyen több haverkodás a csajjal.Erre fel mi ez a masszírozgatás,meg a "tök jól elvoltunk"? Most akkor összejöttél vele vagy nem?
Amúgy viccet fére téve.Még nem jöttem össze vele az a baj :(
Nah de én is ezen gondolkoztam hogy ebből verseny lesz csak akkor nézzünk nagyot ha mind ketten bukunk.De majd ezt a dolgot holnap fel vázolom barátomnak mert holnap megint megyünk a két csajjal szórakozni. Itt a bökkenő hogy az egyik csaj jó meg minden (ő az aki tedszik) a másik meg nem rossz fej az se de én másfél feljel magasabb vagyok nála és nem is szép.az 158 cm magas a kicsit aki nem tedszik. Na de kössz azért meg láttom mi sül ki ebből az egészből majd meg írom ha lesz hanem belőle kapcsolat :D
Most azonnal tedd egyértelművé a dolgot! Konkrétan meg kell mondanod neki, a lehető legérthetőbben!
A másik srácról meg csak annyit, h szerintem rohadtul nem a barátod, mivel ha te szúrtad ki először magadnak a lányt, akkor ő mi a fenének avatkozik bele??? Már bocs de az ilyen nem barát! Gondolom tételesen elmondtál neki mindent, mert megbíztál benne, csakhogy ő le fogja szarni az ún. "barátságotokat"!
Egy jó tanács: csajozás téren sohase ossz meg bizalmas infókat senkivel, mert sokszor pont az a személy fog visszaélni vele, akit a barátodnak hittél! A végén meg elszédíti a lányt, otthagyja, és jókat röhög a markában. Te pedig ezt akarod? Gondolom nem! Akkor légy férfi, tessék elé állni, mert semmi kétség: te tiszteled is őt, vagyis neked kell nyerned! Szurkolok! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!