Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez így (lent kifejtve) lehet jó elgondolás?
Végzős vagyok a középiskolában, van egy osztálytársam, aki inkább a csendesebb, nem annyira társasági lány: barátnőivel jól elvan, de kifelé nem nagyon nyit. Nem beszélünk gyakran, de amikor igen, akkor jól elbeszélgetünk, viccelődünk. Őt szeretném randira hívni a közeljövőben, ebben kérném a segítségeteket:
->1 - El kellene hívnom, de - mint írtam - visszahúzódóbb, ezért úgy kellene az egészet felvezetni, hogy véletlenül se ijesszem el Őt. Én ilyen téren teljesen tapasztalatlan vagyok (első "bevetés" volna ez), de nem szeretném elcseszni. Hetenként 3 órán ülök Mellete: hétfőn a 6. (utolsó) órán, szerdán és pénteken az elsőn. Egyben ezek volnának a szándékom közlésére alkalmas időpontok is, mert szünetekben soha sincs egyedül (1,5-2 sec max), alternatív útvonalként fb sem játszik, mert csak nagyon ritkán van online. - Szerintetek melyik volna a legmegfelelőbb?
->2 - Ha nem hajtott el melegebb éghajlatra, akkor el kellene mennünk a ...? Budapesten a MoM-Park mozijához, mint a randi helyszínéhez mit szólnátok? Mindketten egy környékbeli kisebb településen lakunk, autóval mennénk fel: van egy 1990/áprilisi Polski Fiat 126-os gépsárkányom (biztosítási megfontolásokból apám nevén), 56723 km-el, ami állapotát tekintve akár valós is lehet. Az autó megbízható, kultúrált, nem egy random tanyáról importált ex-lószarteleportáló járműről van szó. Szerintetek hogy viszonyolna a Vashoz? Poénnak fogná fel, vagy inkább lenézné, mert 600-egynéhány cm3-is kis huszonsok éves a gép? (Ez utóbbi esetben a hullát hova rejtsem el? xD)
->3 Odaértünk - mit nézzünk meg? (Lista itt: [link] , MoM Park.) Keressek egy vígjátékot, vagy romantikus film (horror is van, de szerintem azzal hibáznék:D), vagy inkább vonjam be Őt is a film kiválasztásába? Vetítési időpontnál a kora délutáni, vagy inkább a későbbi időpontot részesítenétek előnyben? Hétköznap vagy hétvége? Pestiek! Forgalom szempontjából melyik volna a legmegfelelőbb a dugók elkerülésére (Autópálya-Budaőrsi út-BAH-csomópont-Alkotás utca)? Vinnék Neki ajándékot is, csokihoz mit szólnátok? Az ilyet film előtt vagy után szokás odaadni? Mi volna, ha csak beraknám a kesztyűtartóba (Kispolszkin nincs fedele), és ha odafelé esetleg nem venné észre, visszafelé szólnék róla? Pluszba Kindertojás, mint ultimate meglepetés (magam sem tudom, hogy mi lehet benne - remélhetőleg nem puzzle)?
->X Még mit tanácsolnátok nekem, mi az, amit nagyon kerülni kell, mert fatal error lesz a vége, hogyan célszerű kivédeni a kínos csendet?
Bocsi a kissé hosszú, többszörös kérdésért, előre is köszönöm minden segítő szándékú válaszadó válaszát, a trollok pedig SZÍVJANAK GÁZT!!
19/F
haha jó arc lehetsz.
szerintem elhívásnál úgy indits h kikérdezed h mit csinál hétvégén,ha semmit vgy hülyeségeket akkor kérdezd meg h nincs e kedve kimozdulni(itt még nem hívtad el sehova-vissza lehet vonulni ha gáz van),ha van vagy mind1,akkor NE KÉRDEZD,hanem mond neki h akkor szombaton mozi,hányra menjek érted? -itt már sarokba van szorítva,nem ússza meg.
a polski gáz,de sztem add elő viccesen ha furán néz rá,mond h a mercid szervízben van :)
mozinál meg beszéljétek meg h ő miket szeret(az nem jó ha mindenre mind1-et válaszol...)
ajándékot az elején add oda,de sztem első randin még ne adj neki semmit,inkább hazafele ugorjatok be vmit kajálni és közben beszélgessetek.második randira már mehet csoki vagy egy szál virág :)
sok sikert !
Kínos csend nincs csak találj beszédtémát:gyerekkora,tesói,állatok,filmek,zenék, és mindenről kérdezd meg h szerinted, v mi a véleméyned?...
1. Beszélgetés közben tereld a szót filmekre, és utána kérdezd meg h nincs-e kedve egyet megnézni veled.
2.Sztem nem gáz, sőt ha jól adod elő, akkor még menő is lehet :) és ígérd meg neki h óvatosan fogsz vezetni :D
3. A lopott szavak jó film lehet, én is meg akarom nézni :) de ha van vmi ami vicces film, akkor az is nyerő lehet, ahogy egymásra mosolyogtok közben. Csokit meg ha veszel neki, akkor add oda amikor érte mész az autóval, (nyisd ki neki a kocsi ajtaját, szép gesztus). Sztem kora délutánira üljetek be, és akkor utána is van még idő mondjuk sétálni, beszélgetni.
4. A mozi nem mindig nyerő első randira, mert végülis nem beszélgettek, hanem közösen néztek egy filmet, Ez viszont akár jó kiindulópont is lehet, hiszen így lesz miről beszélgetni :) Utána beülhetnétek egy kávézóba, ott tudtok beszélgetni :) Ha úgy tűnik h kínos csend áll be, akkor kérdezz! :D Egy lány mindig szívesen mesél magáról ha jól kérdezel :) Pl. Nemrég láttál egy természetfilmet, és h milyen szép helyen volt, és h ő hova szeretne majd eljutni, vagy ilyesmik :D
19L
Szerintem is jófej lehetsz!
Én ha kicsit a régi gimis énemre gondolok(bár még most is 20+os fejjel)is állatira örülnék, ha valaki elvinne mozizni:) Egy kispolszkival pedig örök élmény lenne,örülnék tényleg!
A csoki,a film és a kispolszki amúgy mellékes.Itt azon van a hangsúly, hogy tényleg bátran hívd el.Kérdezd meg óra előtt, hogy szeret-e moziba járni,mit látott utoljára.Aztán kis csönd után kérdezd meg, hogy nincs-e kedve a hétvégén veled eljönni egy filmet megnézni?
Ennyit tegyél meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!