Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondolsz, jó az elgondolás?

Mit gondolsz, jó az elgondolás?

Figyelt kérdés

Szeretnék katona lenni! Viszont a szemüvegem dioptriaszáma meghaladta azt a szintet amit a katonáknál elfogadnak.:S Ezért arra gondoltam, hogy középiskola után elmegyek a jogi egyetemre jogásznak és az egyetemi évek alatt megcsináltatom a szemműtétet és akkor, az egyetem elvégzése után nem lesz akadálya annak h katonalegyek vagy jogász végzettséggel katonatiszt legyek.

Jó az elgondolás?

2009. dec. 24. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, de csak akkor menj jogi egyetemre, ha van kedved a joghoz is, különben az egész szenvedés lesz.
2009. dec. 24. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a fiam lennél, rábeszélnélek a jogi egyetemre, de a szemműtétről lebeszélnélek, mert komoly kockázatai vannak, amellett, hogy nem tartós az eredménye...

A katonai pályáról is erősen lebeszélnélek!

A katonai pályáról azért beszélnélek le, mert az apám hivatásos katonatiszt volt, pontosan tudom, hogy ez mivel jár...

Az én fiamnak (18 éves) is nagyon erős szemüveget kell viselnie (-4,5 dioptria), megkérdeztünk orvosokat és a szemműtétről lebeszéltek a kockázatok miatt és azért, mert az eredmény csak átmeneti.

Ez az én véleményem a tervedről. :-)

2009. dec. 25. 01:25
 3/5 anonim válasza:
Sztem csináltass lézeres szemműtétet! Az tartós és életed végéig megmarad. A többit nem tudom, én 20 évesen eleve nem mennék egyetemre. Elvesztegetett idő és már így is sok a diplomás munkanélküli. :)
2009. dec. 26. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne hiba,a szemműtét mindenképp kellene.HAJRÁ!
2009. dec. 27. 22:13
 5/5 anonim válasza:
Helo! Megtudnád írni nekem ezt a határértéket?
2010. máj. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!