Mit gondolsz, jó az elgondolás?
Szeretnék katona lenni! Viszont a szemüvegem dioptriaszáma meghaladta azt a szintet amit a katonáknál elfogadnak.:S Ezért arra gondoltam, hogy középiskola után elmegyek a jogi egyetemre jogásznak és az egyetemi évek alatt megcsináltatom a szemműtétet és akkor, az egyetem elvégzése után nem lesz akadálya annak h katonalegyek vagy jogász végzettséggel katonatiszt legyek.
Jó az elgondolás?
Ha a fiam lennél, rábeszélnélek a jogi egyetemre, de a szemműtétről lebeszélnélek, mert komoly kockázatai vannak, amellett, hogy nem tartós az eredménye...
A katonai pályáról is erősen lebeszélnélek!
A katonai pályáról azért beszélnélek le, mert az apám hivatásos katonatiszt volt, pontosan tudom, hogy ez mivel jár...
Az én fiamnak (18 éves) is nagyon erős szemüveget kell viselnie (-4,5 dioptria), megkérdeztünk orvosokat és a szemműtétről lebeszéltek a kockázatok miatt és azért, mert az eredmény csak átmeneti.
Ez az én véleményem a tervedről. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!