Miért van sok országnál így? Nem tudom milyen elgondolás alapján csinálják ezt.
AZ olyan országokra gondolok ahol van egy agyonfejlesztett futurisztikus, modern főváros, Európai szintű példáull, és aki megnézi a többi települést, az egy hatalmasat csalódik. A fővároson kívüli települések lepukkantak, bádogtetős házak, düledező falak, kopott házak, szemét az utcán, kosz és még sok minden más. És akkor a falvakat meg sem említettem.
De miért? Tipikusan ilyen pl néhány arab ország vagy Közép-Amerika országai. Ott is a főváros modern, stb stb a többi településre meg rossz ránézni.
Én egyszerűen nem hiszem el hogy a pénzhiány miatt ilyen, mert akkor nem fejlesztenék folyamatosan a fővárost sem.
Szerintetek ez miért van? (Mielőtt még vki leírná h szerinte Mo.-n is így van, nem nem így van. Kisebb-nagyobb városok szépek, szép főtér, kicsit vagy semennyire szemetes, a falvakat is többnyire rendben tartják és nincsenek bádogtetős rozsdás házak.)
De én most elsősorban nem a falvakról beszélek, hanem a kisebb-nagyobb városokról. Ott is növekszik a népesség, de rossz nézni hogy sok ember mennyire igénytelen, és ezek olyan dolgok amihez nem kell pénz.
Ahhoz nem kell pénz hogy a szemetet ne a járdára hanem a kukába dobd, ahhoz nem kell pénz hogy ne legyen tiszta kosz minden....
"Ahhoz nem kell pénz hogy a szemetet ne a járdára hanem a kukába dobd, ahhoz nem kell pénz hogy ne legyen tiszta kosz minden...."
Ezt pont ne mond magyarként! Amikor megyek haza pestről a sinek mellett nagy kupacokban áll a szemét! És akkor még jönnek a Nagy-magyarországgal, de minek? Ezt a keveset sem tisztelik.
Csak Pesten.. szerintem egész Magyarországon ilyen!!
Szemét, graffiti, lerobbant házak.. :/
Ilyen Magyarország, lepontozhattok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!