Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek nem kényelmetlen ha minden randin ő fizet? Ti hogy vagytok vele?
Nekem olyan fura érzésem van ezzel kapcsolatban....
Mikor először taliztunk akkor is ő fizetett és másodjára is, és valószínű hogy legközelebb is igy lesz.
Ez is egy érdekes kérdés, amivel érdemes foglalkozni! A lányokat mindig illik meghívni egy italra, ami már természetessé vált. De az a tény, hogy mindig a fiú fizet, az már nem teljesen korrekt. A jobb lányok átgondolják, és felajánlják, hogy felezitek a költségeket.
De amúgy úgyis a szüleid pénze, szóval teljesen mindegy! Ha meg már keresel, akkor úgyis lesz pénzed és kicsit más helyzet lesz arra...
Nem szeretem ha meghívnak így már a legelejétől felezünk tehát nincs fura érzésem.
23L
én felajánlottam, de ő akart fizetni.
És mondtam is hogy legközelebb én hivom meg valamire, de aztmondta, NEM...nekem ez kellemetlen nem tudom miért
az egyensuly a legfontosabb.
en az elso randin hagyom,hogy fizessen,ha nagyon akar,de mindig felajanlottam azt az opciot,hogy felezzunk,eddig senki sem elt vele.a pasiknak sok esetben kell az,hogy eloszor ok fizessenek.hagyjuk ezt meg nekik,ha szeretnek.
viszont a tovabbiakban en nem hagyom,hogy o fizessen.szamomra kellemetlen. masreszt,eddig minden pasimnal jobban kerestem,es nem akarok sosem 'lehuzos-filinget' kelteni.
Sosem hivatnám meg magam drágaságokra, de azért szerintem illendő a randin a férfinek fizetni legalább egy italt. Nincsen egyenjogúság még most sem, nincs 50-50%, lehet egyeseknek nem tűnt ez fel még...
Az megint más ha már együtt vagyunk, akkor nem fizethet folyton az egyik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!