Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene csinálni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni,hogy nő létemre is elhívhatok egy férfit randizni,vagy akkor már azt fogja gondolni,hogy rámenős vagyok,és könnyű vérűnek tartana?
Az a baj,hogy nekem nagyon tetszik,de nem vagyok abban biztos,hogy én is bejövök neki...ezért félek kicsit randira hívni...
Honnan tudom meg,ha tetszem neki???
2012. nov. 8. 21:07
2/5 anonim válasza:
Igen is elhívhatsz, és szerintem ma olyan világot élünk, ahol a párkapcsolatban a lánynak kell megtenni a kezdő lépést, olykor megkérni a pasi kezét, mert ő nem képes rá.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan hívdd el! max elutasit. De lehet ő is fél téged elhívni.Ugyhogy igen hívd el,nincs ebben semmi,és nem fog könnyűvérűnek titulálni az biztos.
4/5 anonim válasza:
Ha ő nem hív el, akkor kénytelen leszel te elhívni.
Az iszunk egy bármit munka után? még nem olyan nagy nyomulás.
5/5 anonim válasza:
Hívd el nyugodtan!
Egyébként egy lánynak sokkal több esélye van egy fiú randira hívásában, mint fordítva.
Egy lányt szinte SOHA nem utasítana senki vissza, és az is egy jó ok, hogy ha mégis elutasít akkor nem fog erről pletyizni az egész város másnap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!