Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam neki a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam neki a lányt?

Figyelt kérdés

Problémám a következő, van egy lány, aki nekem is nagyon szimpatikus és barátomnak is, már el is akartam hívni valahova, és aznap mondja haverom, hogy ráírt a csaj, kicsit dumáltak is, és össze akar vele jönni.

Tehát ne szóljak bele, és hagyjam, hogy ő próbáljon meg összejönni vele, vagy mi a fenét csináljak?! Annyit nem ér a csaj, hogy rámenjen a barátságunk. 17F

2012. nov. 8. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha ez vigasztal anno istentelenül megtetszett egy lány, és azonnal léptem is. Csak sajnos nem voltam elég határozott, meg egy picit nem is voltunk egy hullámhosszon. Aztán később valahogy elkezdett beszélgetni a legjobb barátommal, most pedig már a lány szakított a barátjával hogy vele legyen.

Szerintem egész jól kezelem a dolgot, mert még mindig barátok vagyunk, ráadásul pár napja összefutottunk a csajjal...

(se azelőtt se azóta nem találtam említésre méltó csajt)

2012. nov. 24. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:

ez bukónak tűnik, egyszerűen nem neked való és kész....lesz majd jobb is ...

pláne ha csók is volt...:/

2012. nov. 24. 23:49
 13/16 anonim válasza:
Fontos dolog, hogy kiderítsd, hogy a csaj egyáltalán kezdene-e bármelyikőtökkel bármit is, mert ha most te jófej leszel és hagyod a haverodnak akit nem csíp a csaj akkor teljesen mind1. A haverod meg elég bunkó, ha "ráírt a csajra és kicsit dumáltak" aztán mielőtt te elhívnád közli veled hogy te ne szólj bele mert ő össze akar jönni vele... Mint láthatod a haverod ebből annyira nem csinált nagy ügyet és mondta, hogy te hagyd meg neki a csajt... ha neked is bejön a csaj akkor ő is simán hagyhatná neked. Erre nem éri meg rááldozni egy barátságot, de töketlen se legyél, úgyhogy mondd meg neki, hogy neked is bejön a csaj. Közös megegyezés alapján igazából az lenne a legcélszerűbb ha egyikőtök se jönne össze vele, mert akkor egyikőtöknek se lenne rossz szájíze.
2012. nov. 24. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudom én,hogy nehéz...már csak azért is metr engem egyszer meg is csalt egy pali egy barátnöm miatt,akikre egy hétel azután rájuk nyitottam szeretkezés közben...
2012. nov. 24. 23:51
 15/16 anonim válasza:
13. vagyok... elnézést, nem frissítettem, bocsi a fölösleges hülyeségét... szomorúan hallom, hogy mi történt... ha említetted a barátodnak, hogy mit érzel a csaj iránt akkor a barátod nem valami igazi barát... ha nem akkor meg csak magadat hibáztasd. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Bocsi, tudom, hogy ez pláne nem vigasztal, de sokat tenni nem tudsz. Átéltem már én is hasonlót... fájt... kihevertem. 18/F
2012. nov. 24. 23:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam konkrétan a szemébe, hogy ne kezdjen vele a barátságunk miatt, de korábban azért beszéltem vele arról, hogy szeretnék a csajjal valamit, szóval szerintem elmehetnek a pic.sába, de kiheverem.

Bár szar vagyok ebben, ez több mint egy év volt mire kiment a fejemből:

(Ha valaki akar még olvasni :) )

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__14076..

2012. nov. 25. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!