Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam neki a lányt?
Problémám a következő, van egy lány, aki nekem is nagyon szimpatikus és barátomnak is, már el is akartam hívni valahova, és aznap mondja haverom, hogy ráírt a csaj, kicsit dumáltak is, és össze akar vele jönni.
Tehát ne szóljak bele, és hagyjam, hogy ő próbáljon meg összejönni vele, vagy mi a fenét csináljak?! Annyit nem ér a csaj, hogy rámenjen a barátságunk. 17F
Ha ez vigasztal anno istentelenül megtetszett egy lány, és azonnal léptem is. Csak sajnos nem voltam elég határozott, meg egy picit nem is voltunk egy hullámhosszon. Aztán később valahogy elkezdett beszélgetni a legjobb barátommal, most pedig már a lány szakított a barátjával hogy vele legyen.
Szerintem egész jól kezelem a dolgot, mert még mindig barátok vagyunk, ráadásul pár napja összefutottunk a csajjal...
(se azelőtt se azóta nem találtam említésre méltó csajt)
ez bukónak tűnik, egyszerűen nem neked való és kész....lesz majd jobb is ...
pláne ha csók is volt...:/
Azt nem mondtam konkrétan a szemébe, hogy ne kezdjen vele a barátságunk miatt, de korábban azért beszéltem vele arról, hogy szeretnék a csajjal valamit, szóval szerintem elmehetnek a pic.sába, de kiheverem.
Bár szar vagyok ebben, ez több mint egy év volt mire kiment a fejemből:
(Ha valaki akar még olvasni :) )
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__14076..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!