Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolja? Vagy inkább csak "játszik"?
Figyelt kérdés
16 éves làny vagyok még nem volt eddig barátom/kapcsolatom.Van egy fiú akit pár hónapja ismerek, tetszik nekem és én is neki.Tegnap suli után elhívott, hogy mondani szeretne valamit. Kicsit zavarba volt Ő is és én is.Elmondta, hogy szeret és szeretné, ha nem csak barátok lennénk.Aztán beszélgettünk még majd átölelt és megpuszilt..Ma délután együtt voltunk meg az egyik haverja jól elszórakoztunk.De nem igazán éreztette akkor, hogy "velem van" nemtudom furcsa volt..Vagy nem akart kellemetlen helyzetbe hozni engem a haverja elött? Nem tudom...Amikor elment.a haverja akkor megint ölelgetett puszilgatott meg is akart csókolni de egyik barátnőm megzavart minket...A buszon meg jött egy lány osztálytársa és engem mintha háttérbe szorított volna.Nem igazán törődött velem.Ez nem esett jól..Lehet csak tül dramatizálom??Ő 17 èves.Szerintetek tényleg szeret vagy csak inkább "játszik" ? Bocsi lehet hülye kérdés az egész..2012. nov. 7. 19:24
1/4 anonim válasza:
majd az idő eldönti. próbálj meg nem bele esni rögtön, randizgassatok aztán majd elválik mi elsz belőle. Azt ugyis érzed idővel hogy tényleg érdekled-e. Ha keres, kedves veled stb. Sok pasi a haverjai elött nem szereti ölelgetni a barátnőjét ami mondjuk nem is baj. Ez kettőtökre tartozik.
2/4 anonim válasza:
Hát menj bele és majd kiderül. Pontosabban ő beléd ha érted mire célzok. Mondd meg neki hogy ha szivatni akar mondja meg de ha nem akkormeg vigyen el egy becsületes randira.
3/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem szeret, mert akkor nem tagadná meg a dolgot mások előtt. Kamuzik.
23/N
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :)
Tegnap minden szünetbe odajött hozzám ma is pedig ma elmaradtak az órái és azt mondta csak miattam jött be.
2012. nov. 7. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!