Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből már nem lehet jól kijönni?
Figyelt kérdés
Tetszettem egy fiúnak, meg is mondta nekem, de mivel nekem akkor barátom volt, így elhajtottam. A fiú erre mag mondta, h akkor legyünk barátok. De nagyon flegma fiú, és persze elkerül azóta, sőt, olyan is volt, hogy szó nélkül faképnél hagyott és odament máshoz. Most h szakítottam az akkori barátommal, ciki lenne odamenni hozzá ugye? Még azt hiszi, hogy a barátommal vagyok, de így se nagyon áll szóba velem. Ez a vonat ugye már elment.2012. nov. 7. 15:18
1/2 anonim válasza:
Én ezt kérdezném a közeledésedre a fiú helyébe: ha ló nincs jó a szamár is?
Cikinek nem biztos, hogy ciki de egy próbát lehet, hogy megér.
2/2 anonim válasza:
ez elegge ugy jonne le,hogy ha nincs lo,jo a szamar is...szerintem igen,ez a vonat mar elment sajnos...esetleg legy turelemmel egy ideig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!