Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Profi csajozósok (ha van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Profi csajozósok (ha van itt olyan)! Amikor a frissen leszólított nő a "van barátom" szöveget mondja, az hány százalék eséllyel teszt? Hogy lehet ebből kijönni méltóságteljesen? Van pár verzióm nekem is, de friss ötletek érdekelnének.

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%.
2012. jún. 14. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
"Értem, akkor örvendtem a szerencsének, további minden jót!"
2012. jún. 14. 15:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Le akart koptatni vagy tényleg van barátja
2012. jún. 14. 15:09
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Teszt? Mivan?

Én simán vállat vonok, hogy hát "akkor minden jót szép hölgy", és mosolyogva ott hagyom. Nem tudom mit kell ezen túldrámázni. Meg mi ez a méltóságteljes duma, miért, mi olyan megalázó van abban, hogy van már pasija?

Ezért nincs nektek nőtök, mert fostok a csajoktól, mintha királykisasszonyok lennének, holott sima emberi lények ők is...

2012. jún. 14. 15:12
 5/15 A kérdező kommentje:

1-2-es válaszoló: ha 50% eséllyel teszt, akkor az teljesíthető is, tehát az elköszönő szöveg bukás.

Tehát kiegészítem a kérdésem, hogyan lehet átjutni rajta? :)

6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne a teszt? Hát nem tudom, én ha valakibrn a potenciális párt látom, azt tuti hogy nem ilyen hülyeséggel tesztelem.

Ha elküldöm akkor normális ember nem b@szogat tovább. Ha nyomul tovább, akkor valószínüleg elereszti a füle mellett amit mondok. Ez kinek jó pont? Kinek jó az, hogy nem figyel rá a másik? És ki az, aki direkt olyan párt keres aki nem figyel rá?

De ha érdekel, akkor miért küldeném el direktbe? Ha tesztelni akarom, inkább azt nézem meg, hogy hogyn viselkedik azokkal akiktől semmilyen ellenszolgáltatást nem kap. Hogy hogyan forul a barátiahoz ha azok pl. nehéz időszakot élnek meg.

Ebből lehet következtetni egy jó személyiségre.

7/15 Valaszolok ***** válasza:
100%
ha ezt mondja teljesen mindegy milyen nagy csajozós vagy OFF-ot jelent.Méltóság teljesen???Ha ezt mondja megáll a világ?Ilyenkor kell a mellette lévő lányhoz is odamenni és így tovább a "nincs" válaszig! :D :D
2012. jún. 14. 15:13
 8/15 Valaszolok ***** válasza:
természetesen a "nincs" a "van barátod"? kérdésre vonatkozik :D :D
2012. jún. 14. 15:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Szerintem 0% eséllyel teszt. Lassan 24 év alatt nem találkoztam még olyan lánnyal, aki azért mondta volna hogy van barátja, mert tesztelni akar. Ilyenkor a lányok vagy koptatni akarják a próbálkozót, vagy pedig valóban van barátjuk, ahogy már ezt fentebb írták. Ha egy lány ezt mondja, akkor tudomásul kell venni, és valami olyasmit mondani mint 15:08 írt. Fordított esetben nekem is zavaró, amikor azt mondom egy csajnak akinek bejövök, hogy van barátnőm, és ennek ellenére tovább próbálkoznik, mert nem elég neki a barát kategória...Rémes tud lenni az ilyen. Szóvalj ne dőlj be az ilyen kamu "csajozási tanácsoknak" Keress olyan lányt aki szabad és szívesen ismerkedik veled, az a legjobb.

Minden jót!

2012. jún. 14. 15:20
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....
2012. jún. 14. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!