Ha a terhességi teszt pozitív lett, akkor hány százalék az esélye, hogy tényleg hihetek a tesztnek? Esetleg próbáljak ki még egy tesztet? Mikor kell elmenni a nőgyógyászhoz?
A legbiztosabb, ha elmész orvoshoz. Én mindjárt a teszt után elmentem.
cSinálatsz még tesztet, csak megerősíteni tud.
+ teszt ritkán csal, de előfordul, nagyon kicsi arányban.
Úgyhogy gratulálok , és menj dokihoz:-)
Én a 6 héten teszteltem, nem volt terhességre utaló jelem, csak a mensi kimaradása, a teszt negativ lett, a következő héten mentem dokihoz, és akkor már 7 hetes voltam.
21 hetes kismami.
Én egy tesztet találtam amely hamis pozitív eredményt ad nagyon sokszor ez a Maria Romed.
A többi szerintem jó!
Drukkolok!
Az jó fajta teszt. Viszont van egy hátránya. Ha kb. 1-2 óra múlva nézel rá szellemcsíkos lesz.
De ha egyből volt csík az csak a babát jelent!
Ha a terhességi teszt pozitív szinte 100%, hogy terhes vagy, ugyanis jelen van a szervezetedben a hCG hormon.
Normál esetben nincs hCG hormon a vizeletben, csak akkor, ha megtermékenyült a petesejted.
Ha közben újból negatívat mutat, a teszt az azt jelenti, hogy kiürült a szervezetedből a már megtermékenyült petesejt trophoblastjain termelődő hCG hormon, mert nem tudott beágyazódni.
De legutóbb, például amikor abortusza volt a barátnőmnek, kb 2 hétig még halvány pozitívat mutatott a tesztje, mert idő kell amíg kiürül a hCG hormon a szervezetünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!